Γ’ Εθνική: “Μπαμ” με τον Άγγελο Μαυράκη της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου για τον πρωταθλητή των μεταγραφών ΠΑΟΚ Κοσμίου

 

Μεταγραφική έκπληξη με τον Άγγελο Μαυράκη της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου πραγματοποίησε το Κοσμιο. που παρά τον ανταγωνισμό ομάδων Γ’ εθνικής απέκτησε τον Κύπριο επιθετικό. 

Ο 24χρονος Μαυράκης που αγωνίζεται ως εξτρεμ και φορ, κατάγεται από την Πάφο και ξεκίνησε στον Ατρόμητο Γεροσκήπου όπου αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική και συνέχισε στην Β’ Εθνική Κύπρου στην ομάδα της Πάφου. Ακολούθησαν οι Ακρίτας Χλώρακα και ο Αστερας Αιγέιρου στην πρωτη του χρονια στην Κομοτηνή ως φοιτητής. Επιστροφή Κύπρο και οι Ερήμη, ΕΝΑΔ Πολεως Χρυσοχους και για 1,5 χρόνο η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου όπου φέτος είχε 4 τερματα στην Γ’ εθνική. Ο Μαυράκης είναι διεθνής με τα κλιμάκια της Εθνικής Κύπρου από εθνική Κ15 μέχρι την Ελπίδων.

Η ανακοίνωση του Κοσμίου: Το Δ.Σ του ΠΑΟΚ Κοσμίου ανακοινώνει την απόκτηση του Κυπριου επιθετικού Άγγελου Μαυράκη, για τον οποίο η φετινή σεζόν θα είναι η δεύτερη διαδοχική στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής καθώς αγωνιζόταν πέρσι με την φανέλα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου. “Άγγελε καλωσόρισες στον ΠΑΟΚ Κοσμίου!”