ΕΠΣ Έβρου: Στον αέρα και η ΠΑΕ Νίψας! Αιφνιδιαστική παραίτηση Παντελίδη και όλου του Δ.Σ. της ομάδας

 

Εκεί που μετρούσαμε με διοικητικά προβλήματα δύο ομάδες, τον Ορέστη Ορεστιάδας και τον Έβρο Σουφλίου, για τις οποίες έχουν εκφραστεί ανησυχίες ακόμα και για την συμμετοχή τους στο προσεχές πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, προέκυψε και τρίτη.

Ο λόγος για την ΠΑΕ Νίψας που πρόσφατα είχε ανακοινώσει ότι προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με τον ΑΟ Θράκης Άλεξ που σκοπεύει να αναβιώσει και την ΑΕΚ Αλεξανδρούπολης αλλά και τη Νίκη Απαλού. Ενώ όλα έδειχναν ότι οι ομάδες αυτές θα ένωναν τις δυνάμεις τους με τη Νίψα να αποτελεί αιχμή του δόρατος ως μετέχουσα στην ανώτερη κατηγορία, έρχονται εξελίξεις που ανατρέπουν τα δεδομένα με την παραίτηση αρχικά του προέδρου της ομάδας Μπάμπη Παντελίδη και ακολούθως όλου του Δ.Σ. του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Μπάμπη Παντελίδη έχει ως εξής:

Μετά από πέντε χρόνια στην διοίκηση της Π.Α.Ε. Νιψας (τα τέσσερα ως Πρόεδρος) έφτασε η στιγμή να σταματήσω την ενασχόληση με την ομάδα, επειδή δεν είμαι χομπιστας ούτε έχω την οικονομική δυνατότητα να βάζω κάθε χρόνο χρήματα για την ομάδα, αποφάσισα να μην συνεχίσω. Πέντε χρόνια με άπειρες ώρες αφιερωμένες στην ομάδα με πολλά όνειρα καλές και κακιες στιγμές και στόχο να γίνει η ΠΑΕΝ η ομαδα που θα αγωνίζεται σεβόμενη την ιστορία της αλλά και τους αντιπάλους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Ποδοσφαιριστές και Προπονητές που συνεργάστηκα , έκανα πολλούς φίλους που θα κρατήσω για πάντα. Ευχαριστώ επίσης τους λίγους ανθρώπους που με βοήθησαν αυτήν την περίοδο, τον Γιωργο Βασιλειάδη, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, τον Κώστα Καλαιτζιδη και φυσικά τον ακούραστο εργάτη Ιωσηφ Καλαιτζιδη (ζητώ συγγνώμη αν ξέχασα κάποιον). Δυστυχώς οι δυνάμεις με εγκατέλειψαν και δεν μπορώ πλέον να παλεύω με νεροπιστολα ενάντια στα πολυβόλα.

Λίγο αργότερα εκδόθηκε ανακοίνωση και από την ΠΑΕ Νίψας, που έχει ως εξής:

Μετά την σημερινή γενική συνέλευση η οποία δεν είχε απαρτία αποφάσισε το Δ/Σ της ομάδας να παραιτηθεί, οι λόγοι πολλοί: μια διοίκηση που στηρίχθηκε αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις, με έργα στις εγκαταστάσεις που δεν έγιναν, με βοήθεια που ποτέ δεν ήρθε . Ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας μας για την πολύτιμη βοήθειά τους, ήταν οι μόνοι που στάθηκαν δίπλα μας.ΠΑΕ Νιψα

Πλέον το μέλλον του συλλόγου, χωρίς να έχει πλέον διοίκηση, μόνον βέβαιο δεν είναι…