ΕΠΣ Θράκης: Το αντίο του Αμέτ Ερκάν στην Ελπίδα Σαπών και η υπόσχεση επιστροφής!

 

Στην Βιστωνίδα Κοπτερού θα συνεχίσει την καριέρα του ο “κανονιέρης” της Θράκης Αμέτ Ερκάν αφού ο πρωην πια φορ της Ελπίδας Σαπών δεν μπορούσε να αρνηθεί την πολή καλή προσφορά που του έκανε η πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣ Θράκης του αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης και προπονητή Οντέρ Μουμίν.

Ο Αμέτ Ερκάν πρώτος σκόρερ για 4η φορά στην ΕΠΣ Θρακης, που παραλίγο να οδηγούσε την ομάδα της Ελπίδας Σαπών στον τίτλο μετά 10 σχεδόν χρόνια, αν και μοιραίος στο κρίσιμο παιχνίδι με το Κόσμιο χάνοντας πέναλτι μισό πρωτάθλημα, μιλησε στο ThrakiSportS ευχαριστώντας την ομάδα των Σαπών για την αξέχαστη σεζόν, ευχόμενος να συναντηθούν κάποια στιγμή για τρίτη φορα οι δρόμοι τους:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς μετά από μια όμορφη σεζόν γεμάτη συγκινήσεις στο φινάλε, που παραλίγο να κατακτούσαμε τον τίτλο αν και δεν μας υπολόγιζε κανένας την Ελπίδα Σαπών και όλους αυτούς που με έφεραν και συνεργαστηκα στην ομάδα. Τον πρόεδρο Γιώργο Μπασδάνη που με στηριξε στον τραυματισμό μου και στην μοιραια φάση του χαμενου πέναλτι με το Κοσμιο και προσπάθησε ακόμα και στο τέλος μαζί με τον “‘δασκαλο” Βασίλη Χαριτόπουλο να με κρατήσουν στην ομάδα.

Φυσικά ευχαριστώ πολύ τον Χρήστο Μαυρόπουλο, τον Δημήτρη Μοσχάκη, τον Μπουλέντ Ντεβλέτογλου και φυσικά και τους συμπαίκτες μου, που χωρίς αυτούς δεν θα κατάφερνα να ξαναπάρω για 4η φορά στην καριέρα μου την πρωτη θέση των σκόρερ. Η Ελπίδα παραμένει και θα είναι παντα στην καρδια μου και είμαι σίγουρος με άτομα σαν τους παραπάνω θα πετύχει τους στοχους της. Εις το επανιδείν…