ΕΠΣ Θράκης: Θωρακίζει την άμυνά της με Χαρταλάμη η Βιστωνίδα Κοπτερού!

 

Μια ακόμη πολύ σπουδαία μεταγραφη πραγματοποιησε η Βιστωνίδα Κοπτερού αποκτώντας τον Δημήτρη Χαρταλάμη από τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων.

Ο Χαρταλάμης πραγματοποίησε φέτος μια πολύ καλή σεζόν, αφήνοντας  πίσω τον περσινό τραυματισμό του και όπως αναφερει και η ανακοίνωση του Κοπτερού ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Α’ κατηγορίας στο μεγάλο διαγωισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Θράκης. Ο 21χρονος αριστερός μπακ -χαφ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Προμηθέα Λάρισας και συνέχισε στην ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου πριν περάσει στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και φορέσει την φανέλα του Σπάρτακου. Εκτός ωστόσο από το ποδόσφαιρο, ασχολείται και με άλλα αθλήματα όπως κολύμβηση και σκι, ενώ ήταν και αθλητής ταεκβοντο για χρόνια στον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας.

Η ανακοίνωση του Κοπτερού: Η Βιστωνίδα Κοπτερού ανακοινώνει την απόκτηση του Χαρταλάμη Δημητρίου του Ζήση, αμυντικού, απο τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων. Ο Χαρταλάμης υποψήφιος για την καλύτερη ενδεκάδα φέτος, θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα του τοπικού ποδοσφαίρου. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΚΟΠΤΕΡΟΥ