Το «αντίο» του ρέφερι Βαγγέλη Κιοτζένη που κρεμάει… σφυρίχτρα

 

Λίγες ώρες μετά την καρατόμησή του από τους πίνακες της ΚΕΔ για τη νέα σεζόν 2018-2019, ο Βαγγέλης Κιοτζένης έκανε γνωστή την αποχώρησή του οριστικά από τους διαιτητές.

Συγκεκριμένα ο Χρυσουπολίτης ρέφερι που τα τελευταία χρόνια ανήκε στο δυναμικό της Ένωσης Διαιτητών της ΕΠΣ Ξάνθης, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποίησε στους φίλους του πως ήρθε η ώρα να… κρεμάσει τη σφυρίχτρα του.

Έτσι μετά από ένα «ταξίδι», όπως αναφέρει και ο ίδιος ο Βαγγέλης Κιοτζένης, 18 χρόνων στα ποδοσφαιρικά γήπεδα ως διαιτητής, πήρε την δύσκολη απόφαση να σταματήσει και ευχαρίστησε όσους γνώρισε αυτό το διάστημα, και παράλληλα έδωσε την υπόσχεση στους νεότερους πως θα παραμείνει δίπλα τους, αλλά από άλλο πόστο.

Μάλιστα αυτή όπως μαθαίνει το ThrakiSportS δεν θα είναι η μόνη οριστική απόχώρηση από τον Ξανθιώτικο χώρο διαιτησίας, αφού ακολουθεί κι άλλος ρέφερι παρ’όλο που συμπεριλήφθηκε κανονικά στους φετινούς πίνακες.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο προφίλ του ο Βαγγέλης Κιοτζένης:

«The….end.Ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν!!!!!Ευχαριστω το ποδοσφαιρο για ολα οσα μου χαρισε!!!!!Ενα ταξιδι που ξεκινησε το 2000, ως διαιτητης, τελειωνει. Ευχαριστω ολους τους ανθρωπους που ολα αυτα τα χρονια βρισκονταν διπλα μου και με βοηθησαν, ο καθενας απο το ποστο του, οσο μπορουσε.Ειναι αρκετοι.Ξερουν αυτοι.Το να αφηνω το γρασιδι…..αυτο που τοσο αγαπω….ειναι δυσκολη αποφαση αλλα συναμα αναγκαια στην παρουσα φαση.Τοπο στα νιατα.Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που επιλεχτηκαν να συνεχισουν αυτο το δυσκολο λειτουργημα.Εμεις οι παλαιοτεροι θα ειμαστε διπλα τους……απο αλλο πλεον ποστο!!!!!»