Μουντιάλ 2018: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τις τρεις αναμετρήσεις του Σαββάτου

 

Ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο το παζλ και της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων στο Μουντιάλ. Τρία παιχνίδια το Σάββατο και άλλα τρία την Κυριακή το συμπληρώνουν, πριν αρχίσουμε από την Δευτέρα τα ματς της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων όπου θα γίνει και το τελικό ξεκαθάρισμα, όπου δεν έχει γίνει, για τις 16 ομάδες που θα περάσουν στη νοκ άουτ φάση του Μουντιάλ.

Όπως θα κάνει κάθε μέρα μέχρι και τον μεγάλο τελικό, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τα στατιστικά των προβλέψεων των φίλων και αναγνωστών του που λαμβάνουν μέρος στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game, πολλοί από τους οποίους είναι αναγνώστες αλλά κυρίως άνθρωποι του αθλητισμού της περιοχής.

Στις 15:00 το μεσημέρι διεξάγεται ο αγώνας Βέλγιο – Τυνησία. Το 95% προβλέπει νίκη του Βελγίου, ένα περίπου 4% ισοπαλία και 1% νίκη της Τυνησίας. Δημοφιλέστερο σκορ είναι το 2-0, πάνω στο οποίο ποντάρει το 17% των συμμετεχόντων ενώ στο 15% κυμαίνεται το ποσοστό όσων βλέπουν 3-0.

Στις 18:00 το απόγευμα διεξάγεται η κρίσιμη αναμέτρηση Ν. Κορέα – Μεξικό. Νίκη του Μεξικού  βλέπει το 88%, ισοπαλία το 10% και επικράτηση των Ασιατών μόλις το 2%. Δημοφιλέστερο σκορ είναι το 0-2 στο οποίο ποντάρει το 16% των παικτών ενώ το 12% επιλέγει το 1-2 για το Μεξικό.

Στις 21:00 το βράδυ, τέλος, διεξάγεται ο αγώνας Γερμανία – Σουηδία. Ως φαβορί για τους παίκτες του ThrakiSportS Predictor  η Γερμανία με ποσοστό 87% έναντι 10% που βλέπει ισοπαλία και 3% που ποντάρει πάνω στη νίκη της Σουηδίας.  Με 14% το 2-0 είναι το δημοφιλέστερο σκορ και με 13% ακολουθεί το 2-1.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν όλοι, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε τώρα, αν και δύσκολα έχοντας χάσει 26 ματς θα προσεγγίσετε τις πρώτες θέσεις και τα μεγάλα δώρα. Μπορείτε όμως να διεκδικήσει τις επιμέρους πρώτες θέσεις, που επίσης έχουν συμβολικά δώρα.

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game(δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 240 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: