Μουντιάλ 2018: Διεύρυνε το προβάδισμά του Sari84an μετά την πεντάρα του Βελγίου στην Τυνησία

 

Με εμφατικό τρόπο το Βέλγιο νίκησε με 5-2 την Τυνησία και είναι με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Αυτό ήταν ένα σκορ που δεν πρόβλεψε κανείς από όσους συμμετέχουν στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game. Ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία πήρε ένα βαθμό από τη βελγική νίκη ενώ υπήρξαν και ορισμένοι αναγνώστες που πήραν από 1,5 πόντο καθώς βρέθηκαν κοντά στο σκορ.

Ένας μάλιστα είχε προβλέψει 5-1 και δεν πήρε το τρίποντο χάρη στη μείωση του σκορ από τους Τυνήσιους στις καθυστερήσεις. Η ουσία είναι πάντως ότι δεν έχουμε σημαντικές αλλαγές στην κατάταξη, με την πιο σημαντική είδηση να είναι ότι ο πρωτοπόρος Sari84an διεύρυνε πλέον το προβάδισμά του από την δεύτερη Karagkouna, που προφανώς είχε παίξει διαφορετικό αποτέλεσμα από τη νίκη του Βελγίου.

Ο Τάσος Σαρηπαναγιωτίδης (Sari84an) από την Αλεξανδρούπολη έχει πλέον 33 βαθμούς και προηγείται, έχοντας διαφορά 1,5 βαθμού από την δεύτερη Θεοδώρα Ηλιάδη (karagkouna). Τρίτος παραμένει ο πρώην προπονητής του ΓΑΣ Κομοτηνή στο μπάσκετ και νυν ομοσπονδιακός στις μικρές εθνικές του Κατάρ Τάκης Φωτεινάκης (ftakis), ο οποίος είναι στους 31 βαθμούς, δύο πίσω από την κορυφή. Ίδιους βαθμούς αλλά 4η είναι η Nikoleta D με το ευφάνταστο ψευδώνυμο MeDagkwseOSouares.

Ο Κώστας Καραγιάννης ο LoxagosMark77 είναι 5ος με 30,5 πόντους, όσους έχει και ο έκτος Γιάννης Παϊτάρης (Paito). Έβδομος στους 30 βαθμούς ο Kostas98 και όλοι οι υπόλοιποι είναι από τους 29,5 και κάτω, χωρίς να απειλούν άμεσα, από το επόμενο κόλας παιχνίδι, την κορυφή.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game(δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 244 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR:

 width=