Πανελλήνιο Παίδων: Πρεμιέρα με το δεξί επί της Καλαμάτας για τον Έβρο Σουφλίου

 

Ο Έβρος Σουφλίου επικράτησε 3-0 της Καλαμάτας, στον πρώτο αγώνα για το φάιναλ φορ το οποίο φιλοξενείται στο «σχολικό γήπεδο του Μοσχάτου!».

Το παιχνίδι είχε πολλές εναλλαγές σ’ όλη τη διάρκεια και των τριών σετ κρατώντας σε αγωνία σε όσους το παρακολουθούσαν. Οι Εβρίτες παρότι βρέθηκαν πίσω στο 1ο σετ 8-5, 16-13, κατάφεραν και επικράτησαν με 25-23. Στο 2ο σετ ήταν συνέχεια μπροστά με 8-4, 16-11 και δίχως να χάσουν το προβάδισμα το κέρδισαν με 25-20. Στο 3ο και καθοριστικό σετ όπως αποδείχτηκε ήταν ποιο σοβαροί και ψύχραιμοι και το πήραν με 25-22.

Η σημερινή νίκη δίνει στους παίκτες του Νίκου Μούχλια σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη θέση του φάιναλ φορ, την οποία μπορούν να ¨κλειδώσουν ¨  αύριο (23/6, 19:00), εφόσον επικρατήσουν και της Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Τα σετ: 25-23, 25-20, 25-22 (σε 74 λεπτά)

ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μούχλιας Νίκος): Αλατζιάς, Αλεξούδης, Καζαριάν, Κεσούδης, Μιλκίδης, Μούχλιας (c), Μουχταρίδης (λ), Μπακαλούδης, Ντούμας, Πανταζής, Παπαδημητρίου, Τάσιου, Τιάκας (λ), Ψαρράς.

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Κουλιέρης Γεώργιος): Βλάσσης Νεστ., Βλάσσης Παν., Βραχάτης, Κλημεντίδης Αν. (λ), Κλημεντίδης Κων., Μαργέλης, Μασούρας, Μπιρμπίλης, Μπούνας, Παπούλιας (λ), Πλάκιας, Ρίζος, Φράγκος, Χανδρινός Αρ., Χανδρινός Σπ. (c), Ψαρρέας.