Μουντιάλ 2018: Πάτησε τριάδα ο «Λοχαγός» μετά τη νίκη στις καθυστερήσεις της Βραζιλίας επί της Κόστα Ρίκα

 

Μέχρι και τις καθυστερήσεις είχαμε έμφραγμα για τους περισσότερους, όμως τα γκολ του Κουτίνιο και του Νεϊμάρ αποκατέστηκσαν την τάξη, έφεραν τη νίκη της Βραζιλίας με 2-0 επί τηςΚόστα Ρίκα και ανακατατάξεις στη βαθμολογία του ThrakiSportS World Cup Predictor Game που τρέχει παράλληλα με το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Οι πρώτες δυο θέσεις παρέμειναν ως είχαν, με τους Sari84an, δηλαδή τον Τάσο Σαρηπαναγιωτίδη από την Αλεξανδρούπολη και την Karagkouna Θεοδώρα Ηλιάδη να κερδίζουν από 1,5 βαθμό και να φτάνουν στους 29 και 28,5 πόντους αντίστοιχα.

Τρίτος ανέβηκε πλέον ο LoxagosMark77, ο αρχισυντάκτης του ThrakiSportS Κώστας Καραγιάννης δηλαδή που έχει 28 βαθμούς. Τόσους έχει και ο Kouva6969, δηλαδή ο Ροδίτης φοιτητής του ΔΠΘ Γιάννης Κουβαλάκης καθώς και ο mimakos71 από το Διδυμότειχο, που ακολουθούν στην 4η και 5η θέση.

Στους 27 βαθμούς είναι από την 6η ως την 9η θέση ο Tsamo97, ο ftakis Τάκης Φωτεινλακης, ο Stogian και η MeDagkwseOSouares. Ο Κομοτηναίος σπρίντερ Γιάννης Δουλγέρης με 26,5 βαθμούς συμπληρώνει την δεκάδα και είναι επικεφαλής μιας ομάδας άλλων επτά ισόβαθμών του.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν όλοι, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε τώρα, αν και δύσκολα έχοντας χάσει 23 παιχνίδια θα προσεγγίσετε τις πρώτες θέσεις και τα μεγάλα δώρα.

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game(δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 241 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR:

 width=