Οι 20 διαιτητές και βοηθοί από τη Θράκη που περιλαμβάνονται στους νέους πίνακες της ΚΕΔ για Super League, Β’ και Γ’ Εθνική

 

Έγιναν γνωστοί από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι νέοι πίνακες με τους διαιτητές της νέας σεζόν στα Εθνικά πρωταθλήματα, με τη Θράκη να έχει σε αυτούς συνολικά 20 εκπροσώπους της.

Συγκεκριμένα στην Super League μοναδικός διαιτητής που προέρχεται από σύνδεσμο της Θράκης είναι όπως έχει προαναφέρει το ThrakiSportS ο Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Θράκης, ενώ βοηθοί από τη Θράκη στο κορυφαίο τη τάξει πρωτάθλημα θα είναι οι Σπύρος Βασιλόπουλος (ΕΠΣ Έβρου) και Κούλα Χασάν (ΕΠΣ Ξάνθης) που παρέμειναν από πέρυσι, αλλά και ο Χρήστος Τζιώτζιος της ΕΠΣ Θράκης που πήρε «προαγωγή» φέτος.

Στην Β’ Εθνική τώρα και τους διαιτητές οι «δικοί» μας που συμπεριλήφθηκαν στους πίνακες είναι οι Παναγιώτης Τσοπουλίδης και Σάββας Σιδηρόπουλος από Ξάνθη και Έβρο αντίστοιχα, ενώ στους βοηθούς οι Λάμπρος Διαμαντής (ΕΠΣ Έβρου), Παναγιώτης Τερζόπουλος (ΕΠΣ Έβρου), Μάριος Γκιόσης (ΕΠΣ Θράκης), Ιλιάς Εμπλιούκ (ΕΠΣ Ξάνθης) και Τάσος Χατζημωυσιάδης (ΕΠΣ Ξάνθης).

Τέλος οι εκπρόσωποι της Θράκης στη Γ’ Εθνική και τους διαιτητές θα είναι οι Χρήστος Κακουλίδης (ΕΠΣ Θράκης) και Ενγκίν Κιγιτζί (ΕΠΣ Ξάνθης), ενώ στους βοηθούς συμπεριλήφθηκαν οι Κωνσταντίνος Κίτσος (ΕΠΣ Έβρου), Γιώργος Δανδανίδης (ΕΠΣ Θράκης), Eυθύμης Δημητριάδης  (ΕΠΣ Θράκης), Θανάσης Καραγιάννης (ΕΠΣ Θράκης), Κώστας Γκοντόλιας (ΕΠΣ Ξάνθης), Εμίν Κεχαγιά (ΕΠΣ Ξάνθης) και Κούλα Χουσεΐν (ΕΠΣ Ξάνθης).

Βέβαια, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς αν συγκρίνει τους περσινούς με τους φετινούς πίνακες, η Θράκη βγήκε χαμένη ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα καρατομήθηκε εντελώς ο Βαγγέλης Κιοτζένης που τη σεζόν που μας πέρασε ήταν στους πίνακες της Football League αλλά είχε παρουσίες και στο μεγάλο πρωτάθλημα, ενώ από διαιτητής Football League υποβιβάστηκε σε διαιτητή Γ’ Εθνικής ο επίσης «Ξανθιώτης» Ενγκίν Κιγιτζί.

Επίσης, δεν υπάρχει πουθενά στους πίνακες το όνομα του Αϊχάν Χούσκογλου, κομοτηναίου διαιτητή που οριζόταν σε αρκετά κρίσιμα ματς ως επόπτης στη Super League αλλά είχε υποπέσει σε δυσμένεια μετά από μια λάθος υπόδειξη σε βάρος του ΠΑΟΚ. Τέλος από βοηθοί Football League, υποβιβάστηκαν σε βοηθούς διαιτητές της Γ’ Εθνικής ο Χουσεΐν Κούλα, αλλά και ο Ευθύμης Δημητριάδης, με την απόφαση για τον δεύτερο να αποτελεί έκπληξη, αφού έκανε μια αρκετά καλή σεζόν.

Από την άλλη οι μόνοι που πήραν «προαγωγές» ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλιδης και ο Μάριος Γκιόσης που αμφότεροι ανέβηκαν ενόψει της νέας σεζόν στους πίνακες της Football League. Δείτε αναλυτικά όλους τους νέους πίνακες της σεζόν 2018-2019 για όλες τις Εθνικές Κατηγορίες με ένα κλικ ΕΔΩ.