Μεσογειακοί Αγώνες: Αισιοδοξία Δαρίδη για την πρόκριση κατά την αναχώρηση της Εθνικής για Ταραγόνα

 

Με προορισμό την Ισπανία αναχώρησαν αργά το βράδυ της Τετάρτης από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος οι αποστολές των Εθνικών Ομάδων Ανδρών και Γυναικών, οι οποίες θα συμμετάσχουν στους Μεσογειακούς Αγώνες το διάστημα 22/6-1/7.

Πρώτος σταθμός των Εθνικών Ομάδων ήταν η Βρακελώνη κοντά στα μεσάνυχτα και οδικώς οι παίκτες, οι παίκτριες και οι συνοδοί έφτασαν ξημερώματα Πέμπτης στην Ταραγόνα.

«Έχουμε δουλέψει αρκετά τον τελευταίο μήνα. Το επίπεδο στις προπονήσεις ήταν αρκετά υψηλό. Δεν γνωρίζουμε τις υπόλοιπες ομάδες, όμως θα δώσουμε το 100% και ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση» τόνισε ο Άκης Δαρίδης κατά την αναχώρηση.

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού μαζί με τον Ανέστη Δαλακούρα είναι οι δυο Εβρίτες που ταξίδεψαν στην Ταραγόνα, μαζί φυσικά με τον Εβρίτη τιμ μάνατζερ της Εθνικής Ομάδας Μάριο Γκιούρδα.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης δήλωσε: «Γνωρίζουμε όλοι τι πρέπει να κάνουμε, είμαστε συνειδητοποιημένοι και υπάρχει διάθεση από όλους. Δεν ξέρουμε τις ομάδες, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε».