Γ’ Εθνική: Τρεις νέες ανανεώσεις για το Κόσμιο με Νάνο, Τριαντό και τον MVP Τιμόθεο Ζάγγουλο

 

Σε τρεις ακόμα ανανεώσεις μετά αυτές του προπονητη Σαββα Αιβάζη και των Ρουμπιέ, Λεβεντέλλη και Δεληγιάννη προχώρησε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που σχεδιάζει σιγά σιγά και χωρίς μεγάλες μεταγραφές τον σχεδιασμό της ομάδας για την Γ’ Εθνική.

Έτσι στην ομάδα παραμένουν ο πλαγος μπακ χαφ Ζήσης Νάνος, και οι αμυντικοί Γιάννης Τριαντός και Τιμόθεος Ζάγγουλος που ηταν και ο MVP του φετινού πρωταθλήματος σύμφωνα με τον διαγωνισμό του ThrakiSportS για την ΕΠΣ Θρακης.

Οι ανακοινωσεις του Κοσμίου:

“Ο Τιμόθεος Ζάγγουλος θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στον ΠΑΟΚ Κοσμίου καθώς ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα μας. Να του ευχηθούμε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με τα ασπρόμαυρα!”

“ΠΑΟΚ Κοσμίου και Ζήσης Νάνος συνεχίζουν μαζί και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατόπιν σχετικής συμφωνίας. Ζήση ό,τι καλύτερο ευχόμαστε για τη νέα σεζόν! width= width=

“Ο Γιάννης Τριαντός είναι ένας ακόμη παίχτης που θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μας τη σεζόν 2018-19. Γιάννη σου ευχόμαστε τα καλύτερα για τη νέα χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα!”