Μουντιάλ 2018: Πάτησε κορυφή το Σουφλί με τον Good Lee χάρη στην ισχνή νίκη της Πορτογαλίας με το Μαρόκο

 

Η Πορτογαλία δυσκολεύθηκε αλλά με ένα ακόμα τέρμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, το τέταρτό του στη διοργάνωση, νίκησε με 1-0 το Μαρόκο που έγινε η πρώτη ομάδα που αποκλείεται και μαθηματικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Η νίκη αυτή έφερε όμως νέες ανακατατάξεις στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game.

Πλέον πρώτος είναι ο… Good Lee, ο συνεργάτης του ThrakiSportS στο Σουφλί Νίκος Γκούντλης, που αποδεικνύεται πολύ δυνατός παίκτης. Ενας άλλος συνεργάτης του ThrakiSportS, ο Eliando από την Ξάνθη, ανέβηκε στην δεύτερη θέση με 20 βαθμούς, όσους έχει και ο πρωτοπόρος του πρώτου γύρου hatzixa, ο οποίος όμως έχει μείνει άποντος στους δύο πρώτους αγώνες της 2ης αγωνιστικής των ομίλων και έπεσε στην 3η θέση.

Άλλοι τέσσερις συμμετέχοντες στο παιχνίδι έχουν 20 βαθμούς ενώ από 19 και πάνω έχει η πρώτη 11άδα. Γενικά, οι ανακατατάξεις είναι πολλές και σημαντικές με την έναρξη της 2ης αγωνιστικής των ομίλων και αναμένονται ακόμα περισσότερες στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από τα δύο ακόμα που έχει το αγωνιστικό πρόγραμμα της Τετάρτης. Τη μεγαλύτερη άνοδο, 51 θέσεων σε σχέση με τη βαθμολογία του πρώτου γύρου έχει το ThrakiSportS.

Το παιχνίδι συνεχίζεται και όσοι δεν έχετε λάβει, εσεις χάνετε. Προλαβαίνετε και τώρα βέβαια να μπείτε στο παιχνίδι, αλλά θα έχετε ολίγον αργήσει και δύσκολα θα καλύψετε την διαφορά. Θα διασκεδάσετε  πάντως, όπως κάνουμε και εμείς. Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 230 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί κάνοντας μια μεγάλη παρέα, σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR:

 width=