Μουντιάλ 2018: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους τρεις αγώνες της Τετάρτης

 

Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική των ομίλων και ξεκίνησε η 2η με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται το βράδυ της Τρίτης και την Ρωσία ενδεχομένως να περιμένει και από απόψε τη μαθηματική πρόκρισή της στους 16. Σήμερα Τετάρτη διεξάγεται το άλλο ματς του ομίλου της, ενώ έχουμε και τα παιχνίδια του Β’ Ομίλου με Ισπανία και Πορτογαλία.

Η δράση στα γήπεδα της Ρωσίας καλά κρατεί και όπως θα κάνει κάθε μέρα μέχρι και τον μεγάλο τελικό, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τα στατιστικά των προβλέψεων των φίλων και αναγνωστών του που λαμβάνουν μέρος στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game, πολλοί από τους οποίους είναι αναγνώστες αλλά κυρίως άνθρωποι του αθλητισμού της περιοχής.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, στις 15:00 η Πορτογαλία αντιμετωπίζει το Μαρόκο και μέχρι στιγμής το 97% των συμμετεχόντων προβλέπει νίκη της Πορτογαλίας. Το 2% βλέπει ισοπαλία και μόλις το 1% βλέπει νίκη του Μαρόκου. Δημοφιλέστερο σκορ είναι το 2-0 υπέρ της Πορτογαλίας. Ενας στους πέντε συμμετέχοντες στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game προβλέπει αυτό το σκορ.

Ακολουθεί στις 18:00 το παιχνίδι του Α’ Ομίλου ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Σαουδική Αραβία. Το 96% των παικτών προβλέπει νίκη της Ουρουγουάης, που θα την φέρει μαθηματικά μαζί με τη Ρωσία στην επόμενη φάση. Το 3% βλέπει ισοπαλία και λιγότερο από το 1% νίκη της Σαουδικής Αραβίας. Δημοφιλέστερο σκορ είναι το 3-0. Το προβλέπει το 22% των συμμετεχόντων στο παιχνίδι του ThrakiSportS.

Τέλος, στις 21:00 ξεκινά η αναμέτρηση ανάμεσα στο Ιράν και την Ισπανία. Το 98% βλέπει νίκη των Ισπανών, ενώ 1% προβλέπει ισοπαλία και λιγότερο από 1% νίκη του Ιράν. Υπάρχει διχογνωμία ωστόσο για το σκορ. Το 15% βλέπει 2-0 και το 14% 3-0, πάντα υπέρ της Ισπανίας. Συνεπώς η ημέρα έχει τρία ξεκάθαρα φαβορί κατά την άποψη των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν όλοι, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε τώρα, αν και δύσκολα έχοντας χάσει έναν ολόκληρο γύρο θα προσεγγίσετε τις πρώτες θέσεις και τα μεγάλα δώρα. Μπορείτε όμως να διεκδικήσει τις επιμέρους πρώτες θέσεις, που επίσης έχουν συμβολικά δώρα.

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 240 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: