ΕΠΣ Θράκης: Μεταγραφή με “άρωμα” Κρήτης για την νεοφώτιστη Βιστωνίδα Κοπτερού

 

Μια ακόμη δυνατή μεταγραφή πραγματοποίησε η πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣ Θράκης Βιστωνίδα Κοπτερού, αποκτώντας  τον Κρητικό αμυντικό της Δόξας Γρατινής Παναγιώτη Ζάνταλη.

Ο 35χρονος στόπερ από την Σητεία Λασιθίου είναι η δεύτερη μεταγραφή της ομάδας μετά τον τερματοφύλακα Εφτούν Μπουτσακτσή και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα στην θωρακιση της άμυνας με την εμπειρία του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα είναι κοντά και σε δυο παίκτες εκτός νομού που φέτος αγωνιζόταν στην Γ’ εθνική.

Ο Ζάνταλης στο παρελθόν πλην Γρατινής, αγωνίστηκε ακόμα σε Κόσμιο (πρωτάθλημα), Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, τρία χρόνια στους Προσκυνητές (2 πρωταθλήματα και ένα κύπελλο) και στον Νομό Λασιθίου σε Κεραυνό Σητείας, Ολυμπιακό Σητείας και την μεγάλη ομάδα της πόλης την Νίκη.

Η ανακοίνωση του Κοπτερού: Η Βιστωνίδα Κοπτερού ανακοινώνει τη μεταγραφή του Ζάνταλη Παναγιώτη του Κυριάκου, αμυντικού από την Δόξα Γρατινής. Η πολυετής παρουσία του στα γήπεδα θα προσθέσει πείρα στην ομάδα μας. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΚΟΠΤΕΡΟΥ. ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ Μπουτσακτσή Εφτούν.