ΕΠΣ Έβρου: Ματαιώθηκαν οι εκλογές στον Ορέστη καθώς δεν υπήρξαν υποψήφιοι! Σενάριο για διοίκηση Πρωτοδικείου…

 

Δραματικές ώρες περνάει ο ιστορικός σύλλογος του Ορέστη Ορεστιάδας, αφού μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και τον ορισμό εκλογών για το βράδυ της Δευτέρας, αυτές δεν διεξήχθησαν καθώς δεν υπήρξαν υποψήφιοι!

Η γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες είχαν προγραμματιστεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας “Νίκος Σαμαράς”. Έγινε ο απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης και ψηφίστηκε η απαλλαγή της, ωστόσο δεν βρέθηκαν υποψήφιοι για τις εκλογές.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, ο Ορέστης μπαίνει σε μια περίοδο αβεβαιότητας αφού επίσημα δεν υπάρχει διοικητικό σχήμα που να προτίθεται να αναλάβει την τύχη της ομάδας σε μια περίοδο που κανονικά θα έπρεπε να γίνεται προεργασία για την νέα χρονιά.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Έβρος υπάρχει ένα σχήμα έτοιμο να αναλάβει (υπό προϋποθέσεις) με επικεφαλής πρώην μέλος της Διοίκησης της ομάδας και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Σε περίπτωση πάντως που η προσπάθεια δεν προχωρήσει το Πρωτοδικείο θα είναι η “οδυνηρή” εξέλιξη κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας αλλά και στην ακαδημία του ιστορικού συλλόγου.