Super League: Ερυθρόλευκες διαρροές ότι ο Ολυμπιακός «τελειώνει» το ποδόσφαιρο στον Μανώλη Σιώπη

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει κάνει έξαλλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού (είχε παρθεί απόφαση ο παίκτης να μείνει στο ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν), που μάλιστα σύμφωνα με διαρροές σε μέσα ενημέρωσης ελεγχόμενα αό τον Ολυμπιακό, φέρονται να έχουν υποψίες για… δάκτυλο της ΑΕΚ πίσω από την υπόθεση (σ.σ ο Έλληνας μέσος έχει πλέον μάνατζερ τον Μπρούνο Τζιρίλο, ενώ έχει πολύ καλές σχέσεις με το νέο τεχνικό της Ένωσης, Μαρίνο Ουζουνίδη).

Μάλιστα, ένα σχόλιο του υπευθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά στο Facebook φέρεται σύμφωνα με αθηναϊκές ιστοσελίδες  πως “φωτογραφίζει” τον Σιώπη. Ο μεγάλος Νταιφάς έλεγε ότι όλοι είναι ΝΑΝΟΙ μπροστά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Απο την πρώτη μέρα τονίστηκε ο βασικός κανόνας της ομάδας. Πειθαρχία και σεβασμός στη φανέλα και τον Σύλλογο. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν παιχνιδάκια με ατζέντηδες και άλλους… πονηρούς, θα το μετανοιώνουν πικρά”.

Ετσι, οι ίδιες διαρροές λένε ότι τα “σύννεφα” πλέον έχουν συγκεντρωθεί πάνω από τον Σιώπη, αφού όλα δείχνουν πως η αντίδραση του Ολυμπιακού δεν θα είναι για… καλό του.

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί πως η πλευρά της ΑΕΚ σχολίασε τις φήμες που θέλουν τον Ολυμπιακό να υποψιάζεται εμπλοκή της στην υπόθεση του Μανώλη Σιώπη

Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει η παραμικρή βάση στα συγκεκριμένα “σενάρια” και δεν έχει καμία σχέση με το φερόμενο αίτημα του παίκτη να αποχωρήσει από τους “ερυθρόλευκους”.