Μουντιάλ 2018: Πρεμιέρα 2ης αγωνιστικής με νίκη-μισή πρόκριση Ρωσίας και ανακατατάξεις στη βαθμολογία του ThrakiSportS Predictor

 

Με τη νίκη της Ρωσίας επί της Αιγύπτου ξεκίνησε η 2η αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ. Με αυτήν η Ρωσία πλέον είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είχαμε όμως χάρη σε αυτόν τον αγώνα σοβαρές ανακατατάξεις στην βαθμολογία και του ThrakiSportS World Cup Predictor Game.

Τη νίκη της Ρωσίας αλλά όχι και το σωστό αποτέλεσμα βρήκε ο Στέφανος Χατζηξάνθης από την Ξάνθη, που εξακολουθεί να προηγείται, έχοντας φτάσει πλέον τους 20 πόντους. Δεύτερος ανέβηκε ο «δικός μας» Good Lee, συνεργάτης του ThrakiSportS στον Έβρο που έχει 19,5 βαθμούς, όσους και ο Χρήστος Παπακώστας από τους Μεταξάδες Διδυμοτείχου.

Μεγάλη άνοδο κατά 27 θέσεις, ανεβαίνοντας στην 6η έχει «oepivitorassas», που έχει 18,5 βαθμούς ενώ τη μεγαλύτερη άνοδο αναφορικά με τις πρώτες θέσεις έχει και ο Lineker86 που ανέβηκε 36 και πλέον βρίσκεται στην πρώτη 10άδα.Το παιχνίδι συνεχίζεται και όσοι δεν έχετε λάβει, εσεις χάνετε. Προλαβαίνετε και τώρα βέβαια να μπείτε στο παιχνίδι, αλλά θα έχετε ολίγον αργήσει και δύσκολα θα καλύψετε την διαφορά. Θα διασκεδάσετε  πάντως, όπως κάνουμε και εμείς.

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 230 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί κάνοντας μια μεγάλη παρέα, σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: