Μουντιάλ 2018: Υπερδρομέας από την Ξάνθη χάρη στη Σενεγάλη πρώτος στο τέλος της 1ης αγωνιστικής! Η βαθμολογία του πρώτου γύρου…

 

Με τη νίκη της Σενεγάλης επί της Πολωνίας ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ και ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game. Και το όνομα αυτού; Στέφανος Χατζηξανθης από την Ξάνθη, που διαγωνίζεται ως hatzixa.

Πριν από αυτό το ματς είχε 16 βαθμούς και ήταν μέσα στην πρώτη δεκάδα αλλά κανείς άλλος σε αυτήν δεν πέτυχε το ακριβές σκορ αυτού του αγώνα με αποτέλεσμα αυτός να παίρνει τρίποντο, να τους προσπερνά όλους και να είναι ο μεγάλος νικητής του πρώτου γύρου του παιχνιδιού, με την ολοκλήρωση δηλαδή της 1ης αγωνιστικής των ομίλων. Παίρνει έτσι το λεγόμενο “κίτρινο καπέλο του πρωτοπόρου”, σημάδι επιβράβευσης κατά την κίτρινη φανέλα που εξασφαλίζουν οι ποδηλάτες, όταν προηγούνται της κατάταξης. Αποδεικνύει παράλληλα ότι σε έναν μαραθώνιο όπως εν προκειμένω το παιχνίδι, κανείς δεν πρέπει να εγκαταλείπει. Κάπως έτσι και ο Στέφανος Χατζηξάνθης, που αν δεν πρόκειται για απίστευτη συνωνυμία αποτελεί σταθερό δρομέα μεγάλων αποστάσεων, συμμετέχοντα κάθε χρόνο στο Rout στην ορεινή Ροδόπη.

Ο hatzixa έφτασε τους 19 βαθμούς και άφησε μισόν πόντο πίσω του τους Cristospap21 από το Διδυμότειχο και Paito από την Ξάνθη, που προηγούνταν αλλά έμεινα στους 18,5 πόντους. Στην 4η από την 3η θέση έπεσε ο συνεργάτης του ThrakiSportS στον Έβρο Good Lee, όπως είναι το ψευδώνυμο του Νίκου Γκούντλη. Ενας άλλος φίλος και συνεργάτης του ThrakiSportS, ο Ηλίας Κούλαλης από την Ξάνθη είναι στην 5η θέση με τον Jim Lemon να είναι 6ος επίσης με 17,5 βαθμούς. Ο Rover25 και ο Sari84an ειναι στους 17 βαθμούς και μισό πόντο πίσω του, στους 16,5 είναι ο  iliaspap. Στην 10η θέση με 16 βαθμούς, δηλαδή σε απόσταση τριπόντου από τον πρώτο, βρίσκονται επτά συμμετέχοντες, ανάμεσά τους και δυο γυναίκες.

Με την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων και του πρώτου γύρου του παιχνιδιού, πλέον έχουμε 139 οι παίκτες που έχουν διψήφιο αριθμό πόντων. Τέσσερις παίκτες ισοβαθμουν στην τελευταία θέση με μόλις δύο βαθμούς, προφανώς έχοντας πλέον εγκαταλείψει τη μάχη. Υπάρχουν και αρκετοί που γράφτηκαν αρκετά μετά την έναρξη. Αυτοί έχουν μεν χάσει πολύτιμο έδαφος, ωστόσο θα μπορούν να διεκδικήσουν επιμέρους νίκες στην δεύτερη και στην 3η αγωνιστική των ομίλων. Σημασία έχει ότι πλέον έχουμε τον πρώτο επιμέρους νικητή σε ενα παιχνίδι που μπορείτε όλοι να λάβετε μέρος. Θυμίζουμε ότι οι πέντε πρώτοι της τελικής βαθμολογίας κερδίζουν τα μεγάλα δώρα του ThrakiSportS World Cup Predictor Game.

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 230 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί κάνοντας μια μεγάλη παρέα, σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ:

 width=

 width=

 width=

 width= width= width= width= width= width= width= width=