Μουντιάλ 2018: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα τρία παιχνίδια της Τρίτης

Δύο παιχνίδια απέμειναν για να ολοκληρωθεί η 1η αγωνιστική και στους οκτώ ομίλους του Μουντιάλ. Η τρίτη είναι η ημέρα που όλοι θα κάνουν απολογισμό αυτής της πρεμιέρας, αλλά θα έχουμε και ένα ματς για την 2η αγωνιστική που αρχίζει – και για αυτό δεν πρέπει να ξεχαστείτε αφού αρχίζει νέος γύρος προβλέψεων, για όσους τις κάνετε μαζικά.

Η δράση στα γήπεδα της Ρωσίας καλά κρατεί και όπως θα κάνει κάθε μέρα μέχρι και τον μεγάλο τελικό, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τα στατιστικά των προβλέψεων των φίλων και αναγνωστών του που λαμβάνουν μέρος στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game, στο οποίο ακόμα και τώρα μπορείτε να λάβετε μέρος, αν και έχουν διεξαχθεί τα πρώτα 14 παιχνίδια, ώστε να ζήσετε αυτό το Μουντιάλ με διαφορετικό τρόπο, συγκρινόμενοι αναφορικά με τις προβλέψεις σας με άλλους φίλους αναγνώστες και γενικά ανθρώπους του αθλητισμού από την περιοχή μας και όχι μόνο.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, στις 15:00 η Κολομβία αντιμετωπίζει την Ιαπωνία και μέχρι στιγμής το 73% των συμμετεχόντων προβλέπει νίκη της Κολομβίας, με την οποία είχε παίξει αντίπαλος η Εθνική Ελλάδος στην πρεμιέρα της στο προηγούμενο Μουντιάλ. Το 20% βλέπει ισοπαλία και το 7% βλέπει νίκη της Ιαπωνίας. Δημοφιλέστερα σκορ είναι το 2-1 (18%) και 2-0 (17%) πάντα υπέρ της Κολομβίας.

Ακολουθεί στις 18:00 η πρεμιέρα της Πολωνίας με τη Σενεγάλη. Η ευρωπαϊκή ομάδα είναι φαβορί αλλά όχι ξεκάθαρο.  Το 48% προβλέπει νίκη της Πολωνίας, το 29% ισοπαλία και το 23% νίκη της Σενεγάλης. Δημοφιλέστερα σκορ με 15% το 2-1 υπέρ της Πολωνίας και με 11% η ισοπαλία 1-1, ενώ όλες οι άλλες προβλέψεις σε σκορ είναι σε μονοψήφια ποσοστά. Με αυτό το παιχνίδι ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική όλων των ομίλων και θα έχουμε και εμείς νικητή πρώτης αγωνιστικής.

Τέλος, στις 21:00 ξεκινά η 2η αγωνιστική με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ρωσία και την Αίγυπτο. Το 54% βλέπει νίκη των γηπεδούχων, ενώ αναφορικά με τη νίκη της Αιγύπτου και την ισοπαλία οι απόψεις είναι μοιρασμένες αφού ποντάρει επάνω τους από 23%. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι πάρα πολλοί δεν έχουν κάνει ακόμα πρόβλεψη για αυτό το παιχνίδι, προφανώς επειδή αλλάζουμε και πάμε σε 2η αγωνιστική ομίλων, οπότε μέχρι το βράδυ τα ποσοστά μπορεί να αλλάξουν. Αναφορικά με σκορ, κανένα δεν λαμβάνει διψήφιο ποσοστό. Πιο δημοφιλές με 9% είναι το 2-1 υπέρ της Ρωσίας και με 8% το 1-1.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν όλοι, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε τώρα. Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 228 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Θυμίζουμε ότι όσοι αποδειχθούν σωστοί «μάντεις» στο σύνολο του Μουντιάλ, έχουν ήδη ανακοινωθεί και μερικά συμβολικά δωράκια για τους πέντε πρώτους. Παράλληλα όμως συγκρινόμαστε και με περίπου 250.000 χρήστες της πλατφόρμας από όλο τον κόσμο. Ενά θα έχουμε και επιμέρους νικητές στο τέλος κάθε αγωνιστικής, οπότε ακόμα και αν έχετε αργήσει, για τα επιμέρους παιχνιδάκια η βαθμολογία θα μηδενίσει από απόψε και αξίζει να μπείτε στο παιχνίδι.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: