Αποκάλυψη: Δεν περιλαμβάνονται τα ονόματα Τζούριτς, Κουμεντάκη αλλά και Τσέλιου, Πεντίδη, Κασαμπαλή στη Μεσογειακή Ομάδα

 

Χωρίς πέντε από τους οκτώ Εβρίτες παίκτες της θα ταξιδέψει, όπως όλα δείχνουν, στην Ταραγόνα της Ισπανίας για τους Μεσογειακούς Αγώνες η Εθνική Ομάδα Βόλεϊ Ανδρών.

Η αποστολή αναχωρεί την Τετάρτη και σύμφωνα με την τελική δωδεκάδα που έχει δηλωθεί στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και περιλαμβάνεται στο σχετικό βιβλιαράκι της, δεν υπάρχουν ο Δημήτρης Τζούριτς, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, ο Παρασκευάς Τσέλιος, ο Γιώργος Πεντίδης και ο Σταύρος Κασαμπαλής.

Για τους δύο πρώτους ήταν κάτι λογικό και αναμενόμενο. Ο Τζούριτς προέρχεται από τραυματισμό και δεν μετείχε φέτος καν στις κλήσεις Ανδρεόπουλου στην Εθνική. Ο Κουμεντάκης περιλαμβάνεται στις κλήσεις του καλοκαιριού αλλά εξαιρέθηκε όλο το πρώτο διάστημα προετοιμασίας στην Κάρυστο και στου Ρέντη, οπότε φυσιολογικά δεν πάει και στην Ταραγόνα.

Οι άλλοι τρεις ωστόσο, ακολούθησαν όλο το καμπ προετοιμασίας στην Κάρυστο και στη συνέχεια στου Ρέντη. Τα ονόματα από την Ομοσπονδία έχουν δοθεί στην ΕΟΕ από τις αρχές της περασμένης εβδομάδα πάντως, καθώς η εκτύπωση του βιβλίου της αποστολής έγινε στα τέλη της, χωρίς να γνωρίζουμε αν χωρούν αλλαγές σε όσα έχουν δηλωθεί. Είναι προφανές ότι δεν χωρούν όλοι σε μια αποστολή και έγιναν επιλογές και αποκλεισμοί.

Βάσει του επίσημου βιβλίου της ΕΟΕ για την Ελληνική Αποστολή στους Μεσογειακούς Αγώνες, στην Εθνική Βόλεϊ Ανδρών μετέχουν 12 παίκτες που βλέπετε παρακάτω, ανάμεσά τους οι Εβρίτες Ακης Δαρίδης και Ανέστης Δαλακούρας, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γ. Καραμπέτσος, ο Εβρίτης Μάριος Γκιούρδας ως τιμ μάνατζερ, ο προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο βοηθός του Παύλος Καραμαρούδης και ο Γιωργος Σομπόνης ως τεχνικό προσωπικό.

 width=