Σύστημα καταγραφής και αξιολόγησης των αθλητικών συλλόγων καθιερώνει ο Δήμος Κομοτηνής

 

Η ένταση που υπήρξε την περασμένη εβδομάδα με αφορμή την επιχορήγηση ενός αθλητικού συλλόγου μαχητικών τεχνών για την οποία διαφώνησαν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι επανέφερε το θέμα των επιχορηγήσεων.

Μάλιστα, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Φελίνα Καζάκου επανέφερε το θέμα της συνολικής αξιολόγησης των συλλόγων, επισημαίνοντας πως θα πρέπει να προχωρήσουν σε αυτή ώστε να υπάρχει κατηγοριοποίηση όσο αφορά τις ανάγκες και την χρηματοδότηση των συλλόγων.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης σύμφωνα με όσα μεταφέρει σε ρεπορτάζ του ο Παρατηρητής της Θράκης, σημείωσε πως η αξιολόγηση αυτή θα εφαρμοστεί από την επόμενη χρονιά, γιατί ήδη σε αυτή έχουν προχωρήσει σε χρηματοδότηση συλλόγων, για λόγους ισορροπίας.

Για αυτό και το Σεπτέμβριο θα κληθούν όλοι οι σύλλογοι της πόλης να προσκομίσουν ένα πρόγραμμα δράσεων για το 2019 στο Δήμο Κομοτηνής, με ένα παράλληλο απολογισμό των δράσεων τους τα προηγούμενα δύο χρόνια, ώστε να γίνει η αξιολόγηση, πιθανότατα και από μια διαπαραταξιακή επιτροπή.