Προεδρικές ευχές στους Εβρίτες της Εθνικής Ανδρών ενόψει Μεσογειακών Αγώνων

 

Με την ευχή του προέδρου Γιώργου Καραμπέτσου να πάνε όσο πιο ψηλά μπορούν στους Μεσογειακούς Αγώνες ολοκληρώθηκε η media day των Εθνικών Ομάδων Ανδρών και Γυναικών. 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας είχε την ευκαιρία να ευχηθεί «καλή επιτυχία και καλό ταξίδι» σε άνδρες και γυναίκες αλλά και να δηλώσει απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν τα μέλη των Εθνικών Ομάδων.

Ο  Καραμπέτσος είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τους δύο ομοσπονδιακούς τεχνικούς Γκιγιέρμο Ναράνχο και Δημήτρη Ανδρεόπουλο ενώ στην συνέχεια μίλησε στους παίκτες.

«Θα ήθελα να σας ευχηθώ από την καρδιά μου καλή επιτυχία στους Μεσογιεακούς. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια σας και είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά στην Ισπανία. Θα σας επισκεφθώ το τελευταίο τριήμερο των αγώνων και ελπίζω ότι θα είστε ακόμη στη διοργάνωση. Θα κάνω ότι είναι δυνατόν να πάμε ένα βήμα μπροστά το ελληνικό βόλεϊ και σε συνεργασία με τους προπονητές να κάνουμε και παραγωγή νέων αθλητών και αθλητριών» είπε αρχικά.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ. κοιτώντας κυρίως τους νεαρούς αθλητές τους παραίνεσε να δουλεύουν σκληρά για να μπορέσουν να κερδίσουν μέσα από το άθλημα. «Θέλω να ξέρετε ότι αυτή η μπάλα που παίζεται έχει μέσα δόξα και χρήμα. Όποιος δουλεύει παίρνει και τα δύο» είπε χαρακτηριστικά. Ανάμεσα στους παρόντες, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, ήταν και ο εβρίτης τιμ μάνατζερ της Εθνικής Μάριος Γκιούρδας και οι νεαροί παίκτες Ανέστης Δαλακούρας και Παρασκευάς Τσέλιος.