Μουντιάλ 2018: Αμετάβλητη η τριάδα μετά το 2-1 της Αγγλίας, στην πρώτη δεκάδα ο Τάκης Φωτεινάκης

 

Το 2-1 της Αγγλίας επί της Τυνησίας χάρη στα τέρματα του Χάρι Κέιν στο ξεκίνημα του αγώνα και στις καθυστερήσεις ήταν ένα αποτέλεσμα που προέβλεψε ένας στους δέκα συμμετέχοντες στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game. Οι δύο πρωτοπόροι παραμένουν χεράκι χεράκι, έχοντας προσθέσει 1,5 πόντο και έχοντας φτάσει τους 18,5 πόντους.

Έτσι για την ώρα ο Christospap21, κατά κόσμον Χρήστος Παπακώστας από τους Μεταξάδες Διδυμοτείχου είναι πρώτος στο παιχνίδι με 18,5 πόντους. Ίδιους πόντους αλλά δεύτερος στα… σημεία έχει ο Paito, κατά κόσμον Γιάννης Παϊτάρης από το Εράσμιο Ξάνθης.  Τρίτος, έναν βαθμό πίσω τους, στους 17,5 είναι ο Jim Lemon, με καταγωγή από Ορεστιάδα και διαμονή πλέον στην Κομοτηνή, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει δηλώσει στον προσωπικό του λογαριασμό.

Αξίζει να τονίσουμε ότι στο παιχνίδι δεν είναι απαραίτητο όλοι να δηλώνουν την ταυτότητά τους, για αυτό και για μερικούς γνωρίζουμε μόνο ψευδώνυμα ή τα στοιχεία που οι ίδιοι έχουν διαθέσει. Αν φυσικά είναι ανάμεσα στους τελικούς νικητές, τότε θα πρέπει να μας ενημερώσουν για τα στοιχεία τους, προκειμένου να παραλάβουν και τα δώρα που έχουμε εξασφαλίσει. Θυμίζουμε ότι ο πρώτος των πρώτων θα πάρει ένα tablet-navigator της MLS, μια πλήρη ολοκληρωμένη συλλογή με τα αυτοκόλλητα της Panini και μια πλήρη ολοκληρωμένη συλλογή με τις τρισδιάστατες φιγούρες του Μουντιάλ από την Relkon. Οι επόμενοι τέσσερις, μέχρι και την πέμπτη θέση, θα πάρουν επίσης από μια συλλογή της Panini ή της Reklon, με όποιον βρίσκεται πιο πάνω στη βαθμολογία να έχει το δικαίωμα της επιλογής.

Στην 4η θέση είναι ο Sari84an με 17 βαθμούς. Πέντε άτομα έχουν από 16 πόντους. Κατά σειρά ο nasoraymond, κατά κόσμον Νάσος Κομματάς από την Ξάνθη, ο hatzixa, κατά κόσμον Στέφανος Χατζημιχάλης επίσης από την Ξάνθη, η αναγνώστρια με το ψευδώνυμο MeDagkvseOSouares (Nikoleta D), ο Κωνσταντίνος Πρόκος από την Κομοτηνή και ο Τάκης Φωτεινάκης από το Κατάρ, που προφανώς δεν είναι άλλος από τον πρώην προπονητή του ΓΑΣ Κομοτηνή στο μπάσκετ, που την τελευταία τριετία εργάζεται για την Ομοσπονδία της αραβικής χώρας έχοντας αναλάβει ως ομοσπονδιακός στις αναπτυξιακές ηλικίες. Μια ομάδα 11 αναγνωστών ισοβαθμούν από την 10η ως την 20η θέση, με πρώτον από αυτούς τον LoxagoMark, που είναι ο εκ των βασικών συνεργατών του ThrakiSportS Κώστας Καραγιάννης.

Πλέον είναι 136 οι παίκτες που έχουν διψήφιο αριθμό πόντων. Τέσσερις παίκτες ισοβαθμουν στην τελευταία θέση με μόλις δύο βαθμούς, μια συμμετέχουσαν έχει 2,5 και 28 έχουν από τρεις βαθμούς. Αξίζει ωστόσο να αναφερθεί ότι πολλοί από αυτούς που είναι χαμηλά στην κατάταξη ξεκίνησαν πολύ αργότερα το παιχνίδι, έχοντας χάσει κάποιες επιλογές, ενώ ακόμα και σήμερα εγγράφονται νέοι παίκτες. Πλέον απομένουν δύο παιχνίδι για να ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική όλων των ομίλων, οπότε θα έχουμε και τον πρώτο επιμέρους νικητή, καθώς έχουμε αναφέρει ότι πέρα από τους νικητές στο τέλος, θα έχουμε και επιμέρους για τους οποίους επίσης ετοιμάζουμε συμβολικά δωράκια. Για αυτό, έχει μεγάλη αξία ακόμα και τώρα να δηλώσετε συμμετοχή, όσοι δεν το έχετε κάνει.

Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν όλοι, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε τώρα, αν και θα υστερείτε σε σχέση με τους πρώτους. Θυμίζουμε, οι πέντε πρώτοι κερδίζουν δωράκια, αλλά αναζητούμε τρόπους για μερικούς επί μέρους νικητές, για παράδειγμα ανά αγωνιστική των ομίλων, οπότε μην απελπίζεστε και μπείτε ακόμα και τώρα στο παιχνίδι.

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 230 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί κάνοντας μια μεγάλη παρέα, σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: