Γ’ Εθνική: Περιμένουν Τσουλκανάκη και πιθανή αναδιάρθρωση στην ΑΕ Διδυμοτείχου

 

Την απόφαση του  προέδρου και βασικού χρηματοδότη της ομάδας Νίκου Τσουλκανάκη αναφορικά με το προσωπικό του μέλλον στον σύλλογο περιμένουν άπαντες, για να προχωρήσουν τα σχέδια ενόψει της νέας σεζόν.

Στην ΑΕΔ έχουν υπάρξει αρκετές διοικητικές ανακατατάξεις το τελευταίο διάστημα με αποχωρήσεις σημαντικών και έμπειρων στελεχών, που συνεργάστηκαν μαζί του.

Ζήτημα αποχώρησης του Τσουλκανάκη από τον σύλλογο δεν τίθεται, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, ωστόσο ουδείς γνωρίζει σε ποιον βαθμό θα είναι σε θέση να βάλει το χέρι στην τσέπη για να κάνει η ομάδα άμεσα πρωταθλητισμό.

Κάποιοι λένε ότι η ΑΕΔ θα περάσει σε μια νέα εποχή, όπου θα δώσει ξανά έμφαση στις ακαδημίες της, αλλά τα πάντα ουσιαστικά θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις του προέδρου.

Αυτές πάντως εξαρτώνται και από την περίφημη αναδιάρθρωση. Στο Διδυμότειχο ελπίζουν ακόμα ότι σε πιθανή αναμπουμπούλα με αναδιάρθρωση στη Super League θα υπάρξουν αντίστοιχες εξελίξεις και στις πιο κάτω κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με τις άλλες επτά επιλαχούσες ομάδες από τους υπόλοιπους ομίλους, έχουν γίνει κινήσεις προς την ΕΠΟ για να παραμείνουν στην Γ’ Εθνική.

Η εκτίμηση είναι ότι πολύ δύσκολα ως απίθανα θα αλλάξει κάτι, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Και από αυτήν θα εξαρτηθούν πολλά αναφορικά με το μέλλον της ΑΕΔ.