EΚΑΣΑΜΑΘ: Ξεκίνησε τον σχεδιασμό ενόψει νέας σεζόν η ΑΕ Κομοτηνής

 

Περίοδος διεργασιών και αναζήτησης ποιοτικών αθλητών είναι αυτή που διανύουμε για το τεχνικό επιτελείο της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής στο τμήμα μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παπαδόπουλος περίμενε την οριστική απάντηση των αθλητών που απάρτιζαν το τμήμα μπάσκετ για την σεζόν 2017/18 και εν συνεχεία κινείται μαζί με τους συνεργάτες για την πλαισίωση των υπάρχοντων αθλητών με ποιοτικές περιπτώσεις και καλούς χαρακτήρες.

Επιπλέον θα δοθεί βαρύτητα στην ανέλιξη αθλητών από το παιδικό τμήμα, σταδιακά στις προπονήσεις και εν συνεχεία σε αγώνες καθώς μέλημα του Συλλόγου είναι η ανάδειξη αθλητών από τα σπλάχνα του.

Τέλος, η ομάδα θα συνεχίσει την κοινωνική προσφορά, πιστή στα ιδανικά της πως δεν πρέπει να περιοριζόμαστε εντός του παρκέ ενώ εντός της εβδομάδας θα κυκλοφορήσουν κάρτες ενίσχυσης που θα αποτελέσουν και εκπτωτικές κάρτες των συνεργαζόμενων καταστημάτων με το τμήμα μπάσκετ της Α.Ε. Κομοτηνής, το οποίο επιμελείται το τμήμα marketing του μπάσκετ της Α.Ε. Κομοτηνής, το πλάνο του οποίου ήδη έχει καταρτιστεί για την νέα σεζόν