Συνεργασία του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης με τον Φοίνικα Καλαμαριάς με κουμπάρους Μποζίδη και Τσεκούρα

Συνεργασία του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης με τον Φοίνικα Καλαμαριάς με κουμπάρους Μποζίδη και Τσεκούρα

 

Συνεργασία θα έχουμε προσεχώς ανάμεσα στον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης με αυτόν της Καλαμαριάς στον οποίο προπονήτρια είναι η σύζυγος του Θοδωρή Μποζίδη, Κατερίνα Τσεκούρα.

Το … κονέ έγινε στην Περαία και στο τουρνουα του Ζέφυρου όπου προπονητής είναι ο άλλοτε Εβρίτης διεθνής πασαδόρος Θόδωρος Μποζίδης όπου αγωνιζ’οταν η ομάδα της Καλαμαριάς και βρέθηκε ο Θοδωρής Βουρδόλης του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης. Μάλιστα οι δυο ομάδες με ανακοινώσεις τους αναφέρθηκαν στην συνεργασία των δυο … Φοινίκων!

Η ανακοίνωση του Φοινικα Καλαμαριάς: Όταν η Αλεξανδρούπολη συνάντησε την Καλαμαριά στην ….Περαία….Φοίνικας είσαι ….!!!!!Φοίνικας Αλεξανδρούπολης – Φοίνικας Καλαμαριάς….
Το σημερινό τουρνουά, μέρος του φετινού camp, ξεκίνησε με την πιο ευχάριστη έκπληξη του Θοδωρή και της Ρούλας που έκαναν τοοοοόσα χιλιόμετρα ….για να συναντηθούν και να γνωριστούν τα φοινικάκια μεταξύ τους! Ευχαριστούμε πολύ το Ζεφυρο ‘02 για την όμορφη φιλοξενία. Η χαρά των παιδιών απερίγραπτη και ολοκληρώθηκε με το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε σε όλο το γήπεδο με μεικτές ομάδες….ο αθλητισμός ενώνει και το χαμόγελο των παιδιών είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση ???! Όσο για το δίδυμο Μάγκυ και Χρύσα….έγραψε ιστορία!!!!

Η ανακοινωση των Εβριτών: Φοίνικας Αλεξανδρούπολης… Φοίνικας Καλαμαριάς…
Οταν η αγάπη για τα παιδιά και η «τρέλα» για το βόλεϋ που χαρακτηρίζει τους δύο συλλόγους συναντιουνται μόνο όμορφα πράγματα μπορούν να προκύψουν. Κάτι πολύ μεγάλο ετοιμάζουμε και σύντομα θα έχουμε νεότερα… Ελάτε μαζί μας…. 

Σχόλια

comments