Συγκίνηση στην κηδεία του λοχία ΕΠΟΠ και ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Κώστα Καραμανλή στον Έβρο

 

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του κηδεύτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο ΕΠ.ΟΠ Λοχίας Κώστας Καραμανλής, που ετύγχανε και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής με δελτίο στην ΕΠΣ Έβρου, ο οποίος το απόγευμα της Πέμπτης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έξω από το χωριό Μάνη στην περιοχή του Διδυμοτείχου.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 31χρονο σταρτιωτικό και ποδοσφαιριστή που τόσο νωρίς και τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στο χωριό Ποιμενικό του Εβρου. Αγημα του Στρατού και η μπάντα απέδωσαν τιμές, ενώ στεφάνια απέστειλαν ο υπουργός Εθνικης Αμυνας Πάνος Καμμένος και ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Ο νεαρός Λοχίας που υπηρετούσε στο Λαγό, ήταν εκτός υπηρεσίας κι επέστρεφε από το Αγιον Ορος. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το όχημα που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τοίχο. Οταν έφτασαν τα σωστικά συνεργεία ήταν ήδη αργά. Στην ποδοσφαιρική του καριέρα είχε παίζει τον Αο Ποιμενικού, ομάδα του χωριού του, την ΑΕΚ Καρωτής και τον Ατρόμητο Ασπρονερίου. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΠΣ Έβρου, ενώ ακόμα κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό του…

Δείτε φωτογραφίες του Life-Events.gr

 width= width= width=