Μουντιάλ 2018: Ανεβαίνουν «Epivitoras» και Στοάκης μετά την γκέλα (και) της Βραζιλίας, παραμένει γυναίκα στην κορυφή!

 

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Βραζιλία να μην καταφέρνει στο τρίτο και τελευταίο χρονικά ματς της Κυριακής να κερδίσει την Ελβετία. Παρά το εντυπωσιακό γκολ του Κουτίνιο ισοφαρίστηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και το 1-1 έμελλε να σφραγίσει τις προσπάθειες των παικτών.

Αυτό το 1-1 το προέβλεψε μόλις ένας παίκτης στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game. Ο λόγος για τον συμμετέχοντα στο παιχνίδι με το ψευδώνυμο «oepivitorassas», ο οποίος με τους τρεις βαθμούς που πήρε εκτοξεύθηκε από την 34η θέση στην… 3η. Για την ακρίβεια έφτασε τους 12,5 πόντους, όσους έχει και ο tampie που είναι δεύτερος, ενώ στην 4η θέση με τους ίδιους βαθμούς έπεσε ο Sari84an, που ξεκίνησε την ημέρα από την πρώτη θέση αλλά δεν κατάφερε να βρει κανένα σωστό αποτέλεσμα την Κυριακή.

Στην πρώτη θέση παραμένει από το απόγευμα, μετά τη νίκη της Σερβίας επί της Κόστα Ρίκα, η αναγνώστρια που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο MeDagkwseOSouares. Όπως προαναφέρθηκε τρεις παίκτες ακολουθούν μισό πόντο πίσω της ενώ έξι παίκτες έχουν από 115 βαθμούς και μοιράζονται τις θέσεις από την 5η ως την 10η. Ανάμεσά τους και ο Zurdo, που δεν είναι άλλος από τον γνωστό Εβρίτη πρώην προπονητή της ΑΕ Κομοτηνής στο μπάσκετ Βασίλη Στοάκη, ο οποίος, για όσους δεν το γνωρίζουν, πέρα από την ενασχόλησή του με την «σπυριάρα» μπάλα έχει εργαστεί ως ανταποκριτής αθηναϊκών μέσων ενημέρωσης στην Θράκη καλύπτοντας κατά βάση ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ, των ομάδων του Πανθρακικού αλλά και της Skoda Ξάνθη. Μάλιστα, ο Στοάκης ήταν ένας από τους αναγνώστες που είχαν προβλέψει την ισοπαλία στο Βραζιλία – Ελβετία και με τον 1,5 πόντο που κέρδισε ανέβηκε στην 6η θέση.

Στην 11η θέση είναι ο LoxagosMark77, κατά κόσμον ο Κώστας Καραγιάννης, ο οποίος βρίσκεται στην υψηλότερη θέση μεταξύ των συνεργατών του ThrakiSportS (γιατί είπαμε, σε αυτό το παιχνίδι παίζουμε όλοι μαζί, και εμείς και εσείς οι αναγνώστες). Έχει 11 βαθμούς και τόσους έχουν άλλα έξι άτομα. Ακολουθούν τρεις με 10,5 βαθμούς, ώστε να κλείσει με αυτόν τον τρόπο η πρώτη 20άδα. Από 10 βαθμούς έχουν άλλοι έξι συμμετέχοντες, ώστε πλέον να είναι συνολικά 26 οι παίκτες που έχουν διψήφιο αριθμό πόντων.

Οι υπόλοιποι 200 και πλέον έχουν μονοψήφια συγκομιδή, ενώ ακόμα και σήμερα συνεχίστηκαν οι προσθήκες νέων παικτών στο παιχνίδι, που είναι πάνω από όλα ένας ξεχωριστός και ιδιαίτερος τρόπος για να διασκεδάσουμε στον μήνα του Μουντιάλ. Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν όλοι, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε τώρα, αν και θα υστερείτε σε σχέση με τους πρώτους. Θυμίζουμε, οι πέντε πρώτοι κερδίζουν δωράκια, αλλά αναζητούμε τρόπους για μερικούς επί μέρους νικητές, για παράδειγμα ανά αγωνιστική των ομίλων, οπότε μην απελπίζεστε και μπείτε ακόμα και τώρα στο παιχνίδι. Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 230 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί κάνοντας μια μεγάλη παρέα, σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: