Μουντιάλ 2018: Γυναίκα «δαγκωμένη από τον Σουάρες» βάζει… γυαλιά στους άνδρες μετά τη νίκη της Σερβίας

 

Μια γυναίκα που διαγωνίζεται με το ψευδώνυμο «MeDagkwseOSouares» βρίσκεται στην κορυφή του ThrakiSportS World Cup Predictor Game μετά και το ένατο παιχνίδι της διοργάνωσης, στο οποίο η Σερβία νίκησε με 1-0 την Κόστα Ρίκα χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κολάροφ στο 59ο λεπτό του αγώνα.

Η πρωτοπόρος προέβλεψε σωστά το αποτέλεσμα και πρόσθεσε τρεις πόντους στους δέκα που είχε ήδη συγκεντρώσει. Κανείς άλλους από τους πρωτοπόρους δεν κατάφερε το τρίποντο και έτσι φτάνοντας τους 13 πόντους, η «MeDagkwseOSouares» προηγείται στην σχετική βαθμολογία.

Δύο συμμετέχοντες έχουν μισό πόντο λιγότερο. Δεύτερος είναι ο trampie, από τους σταθερούς σε παγκόσμιο επίπεδο παίκτες από τη Μεγάλη Βρετανία ενώ τρίτος έπεσε ο πρωτοπόρος το βράδυ του Σαββάτου Sari84an, ο οποίος προφανώς δεν προέβλεψε τη νίκη της Σερβίας και έμεινε στους 12,5 πόντους που είχε από χθες.

Πέντε συμμετέχοντες έχουν από 11,5 πόντους. Κατά σειρά ο Giovarni, o Sanpedro, o Lemon, o Prokos και ο Hatzixa όπως είναι τα ψευδώνυμα με τα οποία διαγωνίζονται. Άλλοι επτά έχουν από 11 πόντους, ανάμεσά τους και ο «δικός μας» LoxagosΜark77 που δεν είναι άλλος από τον εκ των βασικών συντελεστών του ThrakiSportS Κώστας Καραγιάννης.

Από την 16η ως και την 18η θέση είναι άλλοι τρεις συμμετέχοντες με 10,5 πόντους ενώ σε απόσταση βολής από την κορυφή, τρεις πόντους μακριά, έχοντας από 10 έκαστος, είναι επτά συμμετέχοντες. Ακόμα και τώρα, παρόλο που πλέον έχουν παιχτεί εννέα αγώνες, υπάρχουν φίλοι του ThrakiSportS που κάνουν αίτηση για να μπουν στον διαγωνισμό, αφού το σημαντικότερο είναι να διασκεδάσουμε σε αυτό το Μουντιάλ και όχι τα δώρα που έχουμε εξασφαλίσει για τους πέντε πρώτους.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: