Μουντιάλ 2018: Η γκέλα της Αργεντινής με την Ισλανδία διατήρησε αμετάβλητη την κορυφή στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game

 

Η γκέλα της Αργεντινής που έμεινε στο 1-1 με την Ισλανδία είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξουν σοβαρές ανακατατάξεις στην κορυφή της βαθμολογίας του ThrakiSportS World Cup Predictor Game που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αφού κανείς από τους τέσσερις πρωτοπόρους δεν προέβλεψε το στραβοπάτημα της Αργεντινής.

Παραμένει λοιπόν στην πρώτη θέση ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού της Αλεξανδρούπολης Γιάννης Βαταμίδης και μαζί του ισοβαθμούν το ThrakiSportS, ο Giovarni και ο Dexteroulis που είναι ο γνωστός κομοτηναίος μπασκετμπολίστας Κίμωνας Λεχούδης.

Η πιο σημαντική αλλαγή είναι ότι στην πέμπτη θέση με 7 πόντους πέρασε ο nasosraymond (Νάσος Κομματάς) που ήταν ένας από τους δύο όλους κι όλους συμμετέχοντες φίλους και αναγνώστες στο πρωτότυπο παιχνίδι, ο οποίος προέβλεψε ότι το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα θα είναι ισόπαλο, αλλά με άλλο σκορ.

Εκτόπισε έτσι από την πέμπτη θέση στην έκτη την αναγνώστρια με το ψευδώνυμο «Με δάγκωσε ο Σουάρες». Από 6,5 βαθμούς έχουν επιπλέον οκτώ παίκτες που ακολουθούν στην κατάταξη και άλλοι δύο έχουν από 6 βαθμούς, κλείνοντας την πρώτη 15άδα. Μόνο ένα άτομο δεν έχει ακόμα βαθμό μετά τα έξι πρώτα παιχνίδια.

Πάντως, όλα είναι ακόμα ρευστά και μην ξεχνάμε ότι έχει άλλα δύο ματς σήμερα. Αρκεί βέβαια να μη ξεχνιέστε να και κάνετε έγκαιρα τις προβλέψεις σας. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όσοι δεν έχουν ακόμα φροντίσει να εγγραφούν στο παιχνίδι, ακόμα και τώρα μπορούν να το κάνουν, έστω και συγκριτικά με τους υπόλοιπους θα έχουν έξι ματς λιγότερα. Κάνετε εγγραφή στο THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR GAME και ζήστε με ξεχωριστό τρόπο το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR GAME ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ – ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ  (ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΣΤΟ Full Leaderboard ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ):