Μουντιάλ 2018: Η Αλεξανδρούπολη διατηρείται στην κορυφή παρά την ανατροπή μετά τη νίκη της Δανίας επί του Περού

 

Ανατροπές είχαμε στην κορυφή του ThrakiSportS World Cup Predictor Game μετά την επικράτηση με 1-0 της Δανίας επί του Περού, στον τρίτο χρονικά αγώνα του Σαββάτου.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού της Αλεξανδρούπολης Γιάννης Βαταμίδης έφτασε τους 9 βαθμούς αλλά είναι πλέον στην δεύτερη θέση, αφού ένας άλλος Αλεξανδρουπολίτης τον προσπέρασε και βρίσκεται στην κορυφή με 9,5. Ο λόγος για τον Sari84an, όπως είναι το ψευδώνυμο με το οποίο έχει δηλωθεί στον διαγωνισμό ο Τάσος Σαρηπαναγιωτίδης, ο οποίος στο προσωπικό του προφίλ στο facebook δηλώνει ως τόπο καταγωγής και κατοικίας την πρωτεύουσα του Έβρου.

Τρία άτομα ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με 8,5 βαθμούς αλλά έχουν σειρά κατάταξης, με τον Giovarni (Γιάννη Βαρβακιώτη) να είναι τρίτος, τον Dexteroulis (Κίμωνα Λεχούδης) και τον sanpedro. Ακολουθούν άλλοι τρεις με 8 βαθμούς και τρεις ακόμα συμμετέχοντες ισοβαθμούς στους 7,5 βαθμούς.

Πάντως, όλα είναι ακόμα ρευστά και μην ξεχνάμε ότι έχει άλλο ένα παιχνίδι Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όσοι δεν έχουν ακόμα φροντίσει να εγγραφούν στο παιχνίδι, ακόμα και τώρα μπορούν να το κάνουν, έστω και συγκριτικά με τους υπόλοιπους θα έχουν πλέον ματς λιγότερα, αφού οι διαφορές δεν είναι μεγάλες και οι ανατροπές πολλές. Κάνετε εγγραφή στο THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR GAME και ζήστε με ξεχωριστό τρόπο το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR GAME ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ – ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ  (ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΣΤΟ Full Leaderboard ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ):