Γ’ Εθνική: Τέλος ο Καμαράκης από τον Ορφέα Ξάνθης! Το «ευχαριστώ» και οι ευχές του Μπάμπη Χατζημεστή

 

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στον πάγκο του Ορφέα Ξάνθης, ο Παναγιώτης Καμαράκης αποτελεί πλέον παρελθόν από την ομάδα με τον ισχυρό άνδρα του Ορφέα να τον «ευχαριστεί» και να του εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Καμαράκης μετά από δύο χρόνια προσφοράς του στην ομάδα του Ορφέα Ξάνθης, θέλησε να πάρει μια «άδεια» για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη κάποιες προτάσεις από ομάδες, αλλά δε θέλει να απαντήσει άμεσα για τον παραπάνω λόγο.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής, λίγες ώρες αφότου χώρισαν οι δρόμοι του με τον Παναγιώτη Καμαράκη, φρόντισε να τον ευχαριστήσει για όσα πρόσφερε και να του ευχηθεί για την επόμενη του μέρα, κάτι που δείχνει και το πόσο φιλικό ήταν το άτυπο «διαζύγιο» των δύο πλευρών. Από την άλλη κανονικά παραμένει και τη νέα σεζόν ως υπεύθυνος τύπου του Ορφέα, ο Γιώργος Καμαράκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ορφέα Ξάνθης:

«Όλα τα καλα εχουν μια αρχη και ενα τελος οι δρομοι του Μπαμπη Χατζημεστη και του Παναγιωτη Καμαρακη χωριζουν ενα Μεγαλο ευχαριστω Παναγιωτη για τα 2χρονια που ησουν κοντα μας και η προσφορα σου ηταν μεγαλη σου ευχομαι οτι κανεις απο δω και μετα να στεφτη με μεγαλη επιτυχεια γιατι το αξιζεις»