ΕΠΣ Ξάνθης: Συνεχίζει στα γήπεδα και επιστρέφει στο παλιό του σπίτι ο κόουτς Τάσος Κελλίδης

 

Μετά τις υπεράνρωπες προσπάθειές του να σώσει τη περασμένη χρονιά τον Νέστο Κύρνου και παρά το γεγονός ότι δεν τα κατάφερε, οι κόποι του Τάσου Κελλίδη ανταμείβονται και επιστρέφει στο παλιό του σπίτι για να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Συγκεκριμένα ο Τάσος Κελλίδης, ο κόουτς που έχει συνδεδεμένο το παρελθόν του και πλέον και το… μέλλον του με την Αναγέννηση Θαλασσιάς, μετά από ένα διάστημα 3 χρόνων απουσίας του από τον πάγκο της ομάδας της «καρδιάς» του, επιστρέφει σε αυτόν για να πρωταγωνιστήσει εκ νέου την ερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αναγέννησης Θαλασσιάς:

«Το Α.Σ. Αναγέννηση Θαλασσιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι προπονητής της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα είναι ο κ. Αναστάσιος Κελλίδης, εξαίρετος τεχνικός και άνθρωπος του ποδοσφαίρου.
Πιστεύοντας στο ήθος και τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις θα βοηθήσει την ομάδα μας προάγοντας πάντα τον αθλητισμό.
Η διοίκηση θα σταθεί δίπλα στο νέο προπονητή ώστε να επιτευχθούν οι προσδοκίες μας .
Καλωσορίζουμε τον Τάσο Κελλίδη στην αθλητική οικογένεια της Αναγέννησης και του ευχόμαστε επιτυχίες στο έργο του.
Η προετοιμασία της ομάδας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στα τέλη του Ιουλίου με τους στόχους για την επόμενη χρονιά να παραμένουν οι ίδιοι κάτι που το επιβάλλει το όνομα και η ιστορία της Αναγέννησης !!»