Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΑΕ Κομοτηνής για την απώλεια της συζύγου του Πύρρου Δήμα

 

Με ανακοίνωσή της, σύσσωμη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το θάνατο της συζύγου του Ολυμπιονίκη και προέδρου της ΕΟΑΒ Πύρρου Δήμα.

Η ΑΕ Κομοτηνής υπενθυμίζεται ότι διατηρεί τμήμα άρσης βαρών και μάλιστα με επιτυχίες και είναι ο μοναδικός αθλητικός σύλλογος στην Θράκη που καλλιεργεί το άλλοτε άθλημα των ολυμπιονικών.

Μάλιστα, ο Πύρρος Δήμας είχε κατ’ επανάληψη επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του συλλόγου και είχε δει τις συνθήκες προπόνησης, επισκεπτόμενος την Κομοτηνή τόσο με την παραγοντική όσο και παλιότερα με την πολιτική του ιδιότητα.

Επίσης, η Αναστασία είχε επισκεφθεί και με την δημοσιογραφική της ιδιότητα παλιότερα την Κομοτηνή. Μεταξύ άλλων και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την απώλεια:

«O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζει τη μεγάλη θλίψη του για την απώλεια της Αναστασίας Σδούγκου, συζύγου του κορυφαίου Ολυμπιονίκη μας Πύρρου Δήμα.

Η Αναστασία υπήρξε αθλητική συντάκτρια στη Θεσσαλονίκη, έχοντας εργαστεί με επιτυχία στην εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» αλλά και στην ΕΡΤ3, θέσεις που εγκατάλειψε μετά το γάμο της με τον Πύρρο Δήμα καθώς αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένεια της και στον σύζυγό της που επί χρόνια πρωταγωνιστούσε στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Υπήρξε εξαιρετική μητέρα και αγωνίστρια της ζωής, μέχρι την τελευταία της ημέρα, έχοντας δίπλα της τον σύζυγό της και τα παιδιά τους (Ελένη, Βίκτωρας, Μαρία Νίκος). Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Ολυμπιονίκη μας Πύρρο και τα παιδιά τους» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΤ.