ΕΠΣ Έβρου: Καλούνται σε συναντήσεις σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα όλα τα σωματεία

 

Η ΕΠΣ Έβρου καλεί τους εκπροσώπους όλων των σωματείων που ανήκουν στη δύναμή της σε ανοιχτή συνάντηση, για να συζητήσουν θέματα και προτάσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο του Νομού Έβρου.

Για την ακρίβεια, θα πραγματοποιηθούν την προσεχή εβδομάδα δύο συναντήσεις, η πρώτη την Δευτέρα στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Έβρου και η δεύτερη την Τετάρτη στην Ορεστιάδα και συγκεκριμένα στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Στις συναντήσεις καλούνται οι εκπρόσωποι όλων των σωματείων της Ένωσης για να συζητήσουν θέματα και προτάσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο του Νομού Έβρου και προφανώς τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το απόγευμα της Δευτέρας 18 Ιουνίου 2018 στις 19:30 στον 3ο όροφο του Επιμελητηρίου στην Αλεξανδρούπολη και την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 στις 19:30 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο στην Ορεστιάδα καλούμε τους εκπροσώπους των σωματείων της δυνάμεως της ΕΠΣ Έβρου σε ανοιχτή συνάντηση για να συζητήσουμε θέματα και προτάσεις σας που αφορούν στο ποδόσφαιρο του νομού μας»