Volley League: «Κλέβει» από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ο Δεληκώστας (και) τον Κοντοστάθη

 

Μια ανάσα από τον Παμβοχαϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του για πρώτη φορά «κάτω από το αυλάκι» βρίσκεται ο Γρηγόρης Κοντοστάθης.

Όπως έχει γράψει το ThrakiSportS, όλα δείχνουν ότι ο Ορεστιαδίτης Δημήτρης Γκαράς μετακινείται στην ΑΕΚ της Αθήνας και κατά συνέπεια δημιουργείται κενό στη θέση του λίμπερο με τον Εβρίτη προπονητή της ομάδας του Βραχατίου Κώστα Δεληκώστα να θέλει άμεσα να καλύψει το κενό.

Στο πλαίσιο αυτό, ήδη έχει κατατεθεί πρόταση στον Γρηγόρη Κοντοστάθη να συνεχίσει την καριέρα του στην Κορινθία και όλα δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει εκεί. Εφόσον αυτό συμβεί, θα είναι η δεύτερη φορά που θα βρεθεί εκτός Αλεξανδρούπολης, μετά την προ τριετίας παρουσία του στον Ηρακλή Χαλκίδας.

Είναι η δεύτερη φορά τον τελευταίο χρόνο που ο Παμβοχαϊκός με εισήγηση Δεληκώστα παίρνει παίκτη μέσα από τα χέρια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αφού είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από την ξαφνική φυγή Παλέντζα παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος, η οποία αποτέλεσε και την αρχή της μεγάλης περιπέτειας της ομάδας του Έβρου αλλά και έντασης στις σχέσεις του Εβρίτη προπονητή με τους φίλους της πρώην ομάδας του.