Θρήνος στην ΕΠΣ Έβρου και στον Στρατό Ξηράς από τον θάνατο του λοχία Κων. Καραμανλή

 

Ποδοσφαιριστής με δελτίο στην ΕΠΣ Έβρου και συμμετοχές στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα (πιο πρόσφατα με τον Ατρόμητο Ασπρονερίου) ήταν ο 31χρονος Λοχίας ΕΠΟΠ Κωνσταντίνος Καραμανλής, που τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της Πέμπτης.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε ότι, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Επαγγελματίας Οπλίτης (ΕΠ.ΟΠ.) Λοχίας Πεζικού (ΠΖ) Κ.Κ., ετών 31, άγαμος, που υπηρετούσε σε Μονάδα του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο.

Βρισκόταν σε κατάσταση εκτός υπηρεσίας, έξω από το χωριό Μάνη στον Βόρειο Έβρο, σύμφωνα με την ανακοίνωση.  Τα αίτια του θανάτου του, διερευνώνται. «Το ΓΕΣ, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του άτυχου συναδέλφου μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο Καραμανλής ήταν προσωπικός φίλος αρκετών ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, ιδίως στο βόρειο τμήμα του Έβρου. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στην ΑΕΚ Καρωτής αλλά και στον ΑΟ Ποιμενικού, το χωριό από το οποίο καταγόταν, όπως προκύπτει και από φωτογραφίες που είχε αναρτήσει ο ίδιος στο προφίλ του στο facebook, το οποίο ήδη κατακλύζεται από μηνύματα φίλων και συγγενών που δεν μπορούν να πιστέψουν τον πρόωρο και άδικο χαμό του.