ΕΠΣ Έβρου: Τον «μετρ των πρωταθλημάτων» έκλεισε για τον πάγκο της η Θράκη Φερών

 

Με τον Γιάννη Αναστασιάδη στον πάγκο της θα κινηθεί τη νέα σεζόν η Θράκη Φερών, σε μια κίνηση που δείχνει τις διαθέσεις της κυπελλούχου Έβρου να πρωταγωνιστήσει και τη νέα σεζόν.

Ο Αναστασιάδης θεωρείται μετρ των ανόδων, με χαρακτηριστικότερο και τελευταίο παράδειγμα το περσινό νταμπλ που κατέκτησε με την ΑΕ Διδυμοτείχου που σήμανε και την άνοδο του συλλόγου στη Γ’ Εθνική (τον βλέπετε δεξιά στη φωτογραφία μαζί με τον κομοτηναίο Γ. Δίγκα από περσινό παιχνίδι του Κυπέλλου Ερασιτεχνών).

Η ανακοίνωση Αναστασιάδη σημαίνει και επισήμως λήξη στην συνεργασία της Φράκης Φερών με τον ενωσιακό προπονητή Σάκη Ζησίδη, ο οποίος είχε αναλάβει στη μέση της σεζόν, μετά το διαζύγιο με τον Τάκη Λαμπίδη που ξεκίνησε την σεζόν στον πάγκο της φεριώτικης ομάδας. Αίσθηση προκαλεί ότι στην ανακοίνωση πάντως δεν γίνεται καμία αναφορά στο πρόσωπό του.

Η ανακοίνωση των κυπελλούχων της ΕΠΣ Έβρου αναφέρει:

«Μια καινούργια συνεργασία ξεκινάει για την ΘΡΑΚΗ τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Μια συνεργασία με έναν άνθρωπο που έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της ομάδος για 2 χρόνια και ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει τα ηνία της από την θέση του προπονητή.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΘΡΑΚΗΣ τον Γιάννη Αναστασιάδη. Έναν πολύπειρο προπονητή με σημαντικές επιτυχίες στους πάγκους πάρα πολλών ομάδων. Του ευχόμαστε πάνω απ’όλα υγεία και θεωρούμε σίγουρο πως η ΘΡΑΚΗ με αυτόν στο τιμόνι, θα είναι και τη νέα χρονιά στις ομάδες που θα ξεχωρίσουν».