ΕΠΣ Έβρου: Οι παράγοντες στους οποίους μπορούν να απευθύνονται τα σωματεία για τις αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών

 

Από την ΕΠΟ στάλθηκαν προς τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας οι αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστή για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2018 – 2019.

Τα νέα έντυπα είναι γαλάζιου χρώματος και φέρουν την ένδειξη της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019. Οι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στη συμπλήρωση του εντύπου, προκειμένου να αποφεύγεται πιθανή ταλαιπωρία τους.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣ Έβρου, που ενημερώνει τα σωματεία – μέλη και τους ποδοσφαιριστές της ότι «παρελήφθησαν και διατίθενται τα νέα έντυπα αιτήσεων μεταβολών ποδοσφαιριστών από τη γραμματεία της Ένωσης για τα σωματεία της Αλεξανδρούπολης, για τα σωματεία της περιοχής Σουφλίου από τον κ. Καραγιάννη Χρήστο, για τα σωματεία της περιοχής Διδυμοτείχου από τον κ. Γκαρέλη Ευάγγελο και για τα σωματεία της περιοχής Ορεστιάδας από τον κ. Βαρσαμακίδη Δημήτριο προς τρία ( 3 ) ευρώ έκαστο. Τα σωματεία θα καταθέτουν στην ΤΡΆΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΏΣ και στο λογαριασμό της Ένωσης 5354021630696 το αντίτιμο των αιτήσεων και θα προσκομίζουν το καταθετήριο προκειμένου να παραλάβουν τον ανάλογο αριθμό Α.Μ.Π.».

Σε κεντρικό επίπεδο, τονίζεται ότι οι παράγοντες, πριν προχωρήσουν στη μετεγγραφή ενός αλλοδαπού ποδοσφαιριστή, πρέπει απαραιτήτως να εξετάσουν τον συνολικό αριθμό αλλοδαπών ποδοσφαιριστών που διατηρούν στη δύναμή τους και αν είναι άνω των 18 ετών. Στην περίπτωση που έχουν πέντε και άνω τέτοιους ποδοσφαιριστές, τότε το νέο δελτίο που θα υποβάλλουν θα απορρίπτεται από την αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ.

Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζουν το συνολικό αριθμό των ποδοσφαιριστών που διατηρούν στη δύναμή τους. Αφενός, εάν διαθέτουν περισσότερους από 140 ποδοσφαιριστές, μπορούν να καταθέσουν αίτηση για ομαδική αποδέσμευση και αφετέρου, αν διατηρούν στη δύναμή τους περισσότερους από 180 ποδοσφαιριστές, τότε όλα τα νέα δελτία που θα υποβάλλουν θα απορρίπτονται από την αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ.

Για μετεγγραφή αλλοδαπού ποδοσφαιριστή το έντυπο που θα προμηθεύονται τα σωματεία θα πρέπει απαραίτητα να είναι ξενόγλωσσο και να συμπληρώνεται με λατινικούς χαρακτήρες, ενώ για Έλληνες ποδοσφαιριστές το έντυπο θα πρέπει να είναι ελληνόγλωσσο.

 width=