ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Παιχνίδι και δώρα στην αποχαιρετιστήρια γιορτή της ακαδημίας του Λεύκιππου

 

Μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Αμοιρίδειο η γιορτή των Ακαδημιών του Λεύκιππου της σεζόν 2017-2018. Οι μεγάλες φετινές επιτυχίες του Συλλόγου έδωσαν έναν ξεχωριστό πανηγυρικό τόνο στην φετινή γιορτή.

Μικροί αθλητές οι οποίοι αποτελούν το μέλλον του Λεύκιππου, προπονητές, διοικούντες και γονείς ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβρη με τον νέο υπεύθυνο των Ακαδημιών Σωτήρη Κοκκινόπουλο να υπόσχεται μια νέα χρονιά γεμάτη εκπλήξεις για τους μικρούς καλαθοσφαιριστές αναλύοντας το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα του Συλλόγου ενώ εκ μέρους της Διοίκησης ο  Πασχάλης Λύρατζης τόνισε ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά σε αθλητές και γονείς δημιουργώντας όλες τις κατάλληλες συνθήκες προκειμένου τα παιδιά να αναπτύξουν το ταλέντο τους.

Δεν παρέλειψαν και οι δύο να ζητήσουν να βοηθήσουν οι γονείς με την παρουσία και συμπαράστασή τους την ανδρική ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Κατά την διάρκεια της γιορτής οι μικροί αθλητές του Λεύκιππου έπαιξαν διαγωνιστικά παιχνίδια ενώ σε όσους πρώτευσαν σε αυτά δόθηκαν μπάλες με τις υπογραφές των παικτών της ανδρικής ομάδας.

Στο τέλος της γιορτής μοιράστηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλα τα παιδιά με τις απονομές να κάνουν ο Α΄ Αντιπρόεδρος του συλλόγου Τσίλογλου, τα μέλη της διοίκησης Τσιρχόγλου, Αποστολίδης και Σοφίας καθώς  και οι προπονητές των Τμημάτων των Ακαδημιών του του συλλόγου  Πεχλιβανίδης, Παλλάκης, Κούτρας, Ρετζέπης και Δώδος.