Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του ThrakiSportS για το Μουντιάλ και κερδίστε το MLS iQTab Atlas

 

Tο Μουντιάλ της Ρωσίας ξεκινάει, σε πλήρη εξέλιξη είναι ο διαγωνισμός προβλέψεων του ThrakiSportS και πέρα από τα συμπληρωμένα άλμπουμ της Panini αλλά και τα ταμπλό με τις 3D φιγούρες όλων των ομάδων της Relkon, το ThrakiSportS βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει και ένα τάμπλετ της MLS με όλα όμως τα αξεσουάρ και τη δυνατότητα όμως να γίνει CPS Navigator στο αυτοκίνητό σας.

Ο λόγος για το MLS iQTab Atlas που θα το κερδίσει  αυτός που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στον διαγωνισμό ThrakiSportS World Cup Predictor. Το καλύτερο δώρο για αυτόν που θα πετύχει σωστά τα περισσότερα σκορ στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που ξεκινά την Πέμπτη στα γήπεδα της Ρωσίας.

Μάλιστα, επισημαίνουμε ότι ο πρώτος των πρώτων θα τα πάρει όλα! Θα κερδίσει και το MLS iQTab Atlas  αλλά θα κερδίσει και ένα άλμπουμ της Panini με όλα τα αυτοκόλλητα για να το συμπληρώσει αλλά και ένα ταμπλό της Relkon με όλες τις τρισδιάστατες φιγούρες, για να το συμπληρώσει μέχρι τέλους.

Άλμπουμ της Panini και ταμπλό της Relkon με τα αυτοκόλλητα και τις τρισδιάστατες φιγούρες αντίστοιχα, ώστε να συμπληρώσετε τις συλλογές, θα κερδίσουν και οι επόμενοι παίκτες της τελικής βαθμολογίας του ThrakiSportS World Cup Predictor Game, ωστόσο το Tablet – Navigator της MLS μόνο ένας, ο πρώτος των πρώτων.

Παράλληλα, το ThrakiSportS ετοιμάζει και άλλα δώρα, όχι μόνο για τους τελικούς νικητές αλλά και για όσους προηγούνται στις διάφορες φάσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για παράδειγμα μετά το τέλος της 1ης, της 2η; και της 3ης αγωνιστικής των ομίλων. Και όλα αυτά χωρίς κληρώσεις και λοιπές διαδικασίες, απλά με βάση τη βαθμολογία που θα προκύπτει μετά τις προβλέψεις σας στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game.

Ελάτε και εσείς στην μεγάλη παρέα μας, κάντε τις προβλέψεις σας για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου και «κοντραριστείτε» με τους άλλους αναγνώστες του ThrakiSportS αλλά και με χιλιάδες χρήστες από όλον τον κόσμο.   Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό). Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας! Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) με ένα κλικ ΕΔΩ.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ