Volley League: Παραμένει στον κυπελλούχο ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης

Παίκτης του ΠΑΟΚ και για την επόμενη χρονιά θα είναι ο Ορεστιαδίτης Δημήτρης Κωνσταντινίδης καθώς μαζί με Τακουρίδη και Σακόγλου συμφώνησαν με την διοίκηση των «ασπρόμαυρων» και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και επίσημα.

Έτσι έρχεται η ώρα ανανεώσεων στον ΠΑΟΚ, μετά την βόμβα με την  απόκτηση του Δημήτρη Τζούριτς που ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Ήδη οι πρώτες κινήσεις της διοίκησης με παίκτες έγιναν, αφού οι Γιάννης Τακουρίδης, Χάρης Σακόγλου και Δημήτρης Κωνσταντινίδης συμφώνησαν σε όλα και θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Δικέφαλο του Βορρά και τη νέα χρονιά.

Για τον πρώτο από αυτούς, μάλιστα, ήδη υπήρξε και επίσημη ανακοίνωση το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα εκδόθηκε και για τον Κωνσταντινίδη. Σε αυτήν αναφέρεται:

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη ανανέωση συνεργασίας για τα επόμενα δυο χρόνια με τον αθλητή Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Ο ύψους 1,88μ. λίμπερο, ο οποίος ήταν αναπόσπαστο μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα (2016-17) και το κύπελλο (2018), αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην προσπάθεια του Δικεφάλου για την επιστροφή στην κορυφή και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης δήλωσε:
“Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κατσαρή και τον κ. Τσαλόπουλο, και γενικά όλη τη διοίκηση, για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου.

Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω κάθε μέρα να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου για να επαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή και να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας”.

Έχει φορέσει το εθνόσημο στις μικρές εθνικές ομάδες, αγωνιζόταν στην ομάδα της Ορεστιάδας από την περίοδο 2009-10 μέχρι και την σεζόν 2015-16 (εξαίρεση το 2010-11 που φόρεσε τα χρώματα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης). Από τη σεζόν 2016-17 είναι παίκτης του Δικεφάλου, με τον οποίο κατέκτησε 1 πρωτάθλημα και 1 κύπελλο Ελλάδος.