ΕΠΣ Θράκης: Ο Γιώργος Μυστρίδης νέος κόουτς του Ορφέα Ξυλαγανής

 

Μετά από ένα εξάμηνο απουσίας από τα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης, επιστρέφει σε αυτά ο Γιώργος Μυστρίδης.

Για την ακρίβεια επιστρέφει στους πάγκους, αφού ο «Μίστρο» θα αναλάβει την θέση του Παναγιώτη Τσορμπατζόγλου που αποχώρησε από τον Ορφέα Ξυλαγανής.

Ο Μυστρίδης που από τις αρχές του έτους που αποχώρησε από το Κόσμιο για επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Σάμο, θα κάτσει για τρίτη φορά στον πάγκο κάποιας ομάδας μετά την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και τον Αετό Μίσχου όπου είχε το ρόλο παίκτη – προπονητή.

Τον αν θα έχει τον ίδιο ρόλο και στην Ξυλαγανή θα φανεί, πάντως από τα παιχνίδια του στο Πανελλήνιο Πρωταθλημα Αστυνομικών Διευθύνσεων ως αρχηγός της ομάδας της Ροδόπης έδειξε οτι μπορεί να βοηθήσει σε αρκετές θέσεις με την εμπειρία του και την φυσική του κατάσταση και ότι οι σκέψεις για αποχώρηση μπορούν να μετατεθούν τα επόμενα χρόνια.

Ο 31χρονος Μυστρίδης την σεζόν που ολοκληρώθηκε ξεκίνησε στον ΠΑΟΚ Κοσμίου, και αν και συμφώνησε με το Κοπτερό, αυτή η μετακίνηση λόγω μετάθεσης δεν συνέβη ποτέ. Πέρυσι αγωνιζόταν στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου φτάνοντας μέχρι τον τελικό του κυπέλλου, ενώ ακόμα αγωνίστηκε στον ιστορικό Θρίαμβο Αθηνων, την Αργυρούπολη, αλλά και στους Ελπίδα Σαπών, Δόξα Προσκυνητών, Αετό Μίσχου και φυσικά τον αγαπημένο του Πανθρακικό στα χρόνια της αναγέννησης των πρασίνων.

Θυμίζουμε, αν και ο ίδιος μετριοφρων δεν θέλει να αναφέρεται, ότι έχει πάρει το μετάλλιο «Αστυνομικού Αριστείου Ανδραγαθίας», αλλά και τιμηθηκε από τον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, διότι τον Μάιο του 2013, υπηρετώντας στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια ελέγχου σε ταξί στην περιοχή του Βύρωνα Αττικής, δέχτηκε πυροβολισμό από τους επιβαίνοντες δράστες ένοπλων ληστειών σε φαρμακεία, ενώ στην συνέχεια καταδίωξε και συνέλαβε έναν από αυτούς.