ΕΠΣ Έβρου: Συγχώνευση «μαμούθ» για ΠΑΕ Νίψας, Νίκη Απαλού και ΑΟ Θράκης – Άλεξ

 

Σε στρατηγική συνεργασία που έχει άτυπα χαρακτηριστικά συγχώνευσης προχωρούν η ΠΑΕ Νίψας, η Νίκη Απαλού και ο ΑΟ Θράκης, αλλάζοντας τις ισορροπίες τόσο στην Α’ Κατηγορία όσο και στον νότιο όμιλο της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου.

Ως γνωστόν, η Νίκη Απαλού ήταν η μία από τις ομάδες που υποβιβάστηκαν την φετινή σεζόν, ωστόσο έχει ένα μεγάλο φυτώριο ποδοσφαιριστών υπό τον Παναγιώτη Λογαρά που μετά το έντονο παρασκήνιο στις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου και το φλερτ με την πλευρά Μελισσανίδη, φαίνεται ότι έπειτα από χρόνια εγκαταλείπει την αντιπροσωπία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Αλεξανδρούπολη αλλά και την συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που φάνηκε να έχει από πέρυσι και προσεταιρίζεται την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ που στην πρωτεύουσα του Έβρου έχει εδώ και μερικούς μήνες συνεργασία με τον ΑΟ Θράκης.

Μάλιστα, ο ΑΟ Θράκης που έχει την κληρονομιά του ιστορικού Άλεξ είχε ανακοινώσει την αναβίωση της ΑΕΚ Αλεξανδρούπολης και την κάθοδό της στην Β’ Κατηγορία με ομάδα Κ20, που θα αποτελεί την δεύτερη ομάδα του ΑΟ Θράκης στο πρωτάθλημα. Πλέον μετά την διαφαινόμενη συνεργασία με τη Νίκη Απαλού και την ΠΑΕ Νίψας κανείς δεν ξέρει πως θα διαμορφωθούν οι καταστάσεις. Η ουσία είναι ότι τα τρία σωματεία διατηρούν τα ΑΦΜ τους και επισήμως δεν κάνουν λόγο για συγχώνευση αλλά για συνεργασία.

Η ομάδα της Νίψας ως μετέχουσα στην Α’ Κατηγορία θα στηριχθεί με την αφρόκρεμα των παικτών των τριών ομάδων ενώ οι υπάρχουσες πληροφορίες αναφέρουν για κάθοδο τόσο της Νίκης Απαλού όσο και του ΑΟ Θράκης – Άλεξ στην Β’ Κατηγορία, χωρίς να αποκλείεται ενιαία κάθοδος ή επιπλέον κάθοδος με την ΑΕΚ Αλεξανδρούπολης που υπενθυμίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ Έβρου. Σε κάθε περίπτωση, οι παρασκηνιακές κινήσεις δείχνουν να είναι αρκετά έντονες…