Αυτοσαρκασμός του δημάρχου Ορεστιάδας για την παρουσία του στην παρουσίαση του βιβλίου για «Όλες τις ΑΕΚ του κόσμου»

 

Με την παρουσίαση στην Ορεστιάδα το βράδυ της Δευτέρας ολοκληρώθηκε το τριήμερο παρουσιάσεων του βιβλίου του Νίκου Αγγελίδη «Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου».

Σε αυτήν είχαμε και την παρουσία του πρώτου πολίτη της μεγαλύτερης πόλης του Βορείου Έβρου, του δημάρχου Βασίλη Μαυρίδη που αν και παοκτσής, τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και μάλιστα ανέβασε και τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο προφίλ του.

Επιπλέον, δεν έκρυψε την εκτίμηση που τρέφει και για τον δικέφαλο του νότου, ενώ αποκάλυψε ότι χάρη στην εκδήλωση αυτή έμαθε και πράγματα που δεν ήξερε. «Σήμερα έμαθα ότι το 1925 έγινε η ΑΕΚ Θεσσαλονίκης, το 1926 έγινε ο ΠΑΟΚ από κάποιους που “διαφώνησαν” και το 1929 απορροφήθηκε η ΑΕΚ Θεσσαλονίκης από τον ΠΑΟΚ», έγραψε ο Β. Μαυρίδης στο facebook.

Εσπευσε πάντως να καθησυχάσει τους διαδικτυακούς φίλους του: «Παόκια, μην ανησυχείτε, παραμένω ακλόνητος», με κάποιους πάντως να του λένε ότι προς στιγμήν… τρόμαξαν και κάποιους άλλους να σχολιάζουν ότι μισή ώρα παραπάνω να είχε η εκδήλωση και θα έκανε τη μεγάλη στροφή…