Σπίτι της Εθνικής Ομάδας με Αμαξίδιο γίνεται και το φετινό καλοκαίρι η Κομοτηνή

 

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Χρήστο Καλούδη, βρέθηκε στην Κομοτηνή για να συναντηθεί με τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη και τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν και επίσημα τη διεξαγωγή του 2ου Διεθνούς Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο “ΟΣΕΚΑ – Θράκη 2018”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Κομοτηνή.

Πιο συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία της ΟΣΕΚΑ μαζί με τον σύλλογο Ηρόδικο, τον Δήμαρχο Κομοτηνής και τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης ανακοίνωσαν και επίσημα τη διεξαγωγή του 2ου Διεθνούς Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο “ΟΣΕΚΑ – Θράκη 2018”, το οποίο θα διεξαχθεί στις 18-20 Ιουλίου.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε και το προπονητικό πρόγραμμα της Εθνικής Ομάδας. Η προετοιμασία της Εθνικής, που θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή, πλησιάζει. Οι αθλητές της Εθνικής θα ταξιδέψουν στις 9 Ιουλίου για την Κομοτηνή, όπου μέχρι τις 17 θα λάβουν μέρος σε σειρά προπονήσεων και στη συνέχεια θα συμμετάσχουν στο 2ο Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο “ΟΣΕΚΑ – Θράκη 2018”.