Σοκαρισμένη η κοινωνία της Ροδόπης από τον ξαφνικό θάνατο του «αγαθού γίγαντα» των γυμναστηρίων της Κομοτηνής

 

«Βιάστηκε να «φύγει» και ο Λεωνίδας!!! Σήμερα στης 6 το πρωί μας αποχαιρέτισε και αυτός ο αγαθός γίγαντας.  Μια κακιά στιγμή ήταν αρκετή για να «φύγει» για πάντα από κοντά μας! 

Ακόμα ένας νέος μας έφυγε, θαρρείς και έχουμε πολλούς και μας περισσεύουν!!! Καλό παράδεισο Λεωνίδα, να είναι γεροί όλοι οι δικοί σου άνθρωποι να σε θυμούνται!!!».

Με αυτά τα λόγια ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Κώστας Λιούρτας αποχαιρέτισε μέσα από το προσωπικό του μπλογκ τον 58χρονο που έφυγε την Κυριακή από τη ζωή στα Άμφια του Δήμου Μαρώνειας Σαπών από ηλεκτροπληξία.

Όπως αναφέρθηκε σε χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ, ο άτυχος άνδρας εκτελούσε ηλεκτρολογικές εργασιες σε κτήμα στα Άμφια όπου και συνέβη το ατύχημα. Η σύζυγος του ήταν εκείνη που τον εντόπισε αλλά δυστυχώς για τον άνδρα ήταν ήδη αργά. Κατέληξε χτυπημένος από ηλεκτρικό ρεύμα.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα Φιλύρας. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Χρόνος” διενεργήθηκε ιατροδικαστική εξέταση που επιβεβαίωσε την ηλεκτροπληξία ως αιτία θανάτου. Η κηδεία του έγινε το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Ο 58χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην κοινωνία της Κομοτηνής και γενικά της Ροδόπης και εργαζόταν στο κεντρικό γυμναστήριο της πόλης Planet Gym του Γιάννη Γκαράνη.