Κερδίστε το ταμπλό και τις 3D φιγούρες όλων των ομάδων του Μουντιάλ

 

Το Μουντιάλ της Ρωσίας ξεκινάει σε τρεις ημέρες και ένα από τα απαραίτητα «συμπληρώματα» για την καλύτερη παρακολούθηση της διοργάνωσης είναι οι εντυπωσιακές 3D φιγούρες και των 32 εθνικών ομάδων του Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί με το ταμπλό της επίσημης συλλογής της διοργάνωσης.

Κυκλοφορούν στα περίπτερα και τα μίνι μάρκετ, ωστόσο για ορισμένους τυχερούς αναγνώστες του ThrakiSportS θα έρθουν κατευθείαν στο σπίτι τους, χωρίς κανένα κόστος, χάρη στη Relkon Sport! Μάλιστα, επιλέξαμε οι νικητές να τα αποκτήσουν μέσω ενός πολύ ξεχωριστού αλλά και απόλυτα αντικειμενικού τρόπου. Συμμετέχοντας στην νέα τρέλα που καθιερώνει φέτος για πρώτη φορά πανελληνίως το ThrakiSportS. Χωρίς κληρώσεις και λοιπές διαδικασίες, θα τα κερδίσουν οι πρώτοι της βαθμολογίας στο ThrakiSportS World Cup Predictor.

Ελάτε και εσείς στην μεγάλη παρέα μας, κάντε τις προβλέψεις σας για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου και «κοντραριστείτε» με τους άλλους αναγνώστες του ThrakiSportS αλλά και με χιλιάδες χρήστες από όλον τον κόσμο.

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό). Θα διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ και οι πρώτοι της ειδικής βαθμολογίας από όσους μετέχουν ειδικά στο Pool του ThrakiSportS, θα κερδίσουν ταμπλό από την Relkon Sport συμπληρωμένα με όλες τις 3D φιγούρες που απαιτούνται για να κρατήσουν για πάντα τις αναμνήσεις από το φετινό Μουντιάλ στο σπίτι τους.

Σε όσους αποδειχθούν σωστοί «μάντεις», ετοιμάζουμε και άλλα συμβολικά δωράκια που θα ανακοινωθούν εντός των ημερών και είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσουν. Ήδη έχουμε ανακοινώσει και τα άλμπουμ της Panini με όλα τα αυτοκόλλητα για να τα συμπληρώσετε, που είναι επίσης ανάμεσα στα έπαθλα για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Και έπονται και άλλα.

Αν έχετε γραφτεί ήδη στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game, πείτε το και σε φίλους σας! Αν δεν το έχετε κάνει, σπεύσατε να κάνετε εγγραφή (sign up) με ένα κλικ ΕΔΩ.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ