Ξεπέρασαν τις 100 οι συμμετοχές στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game! Οι βασικοί κανόνες του παιχνιδιού…

 

Το ThrakiSportS στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου πρωτοπορεί και σας καλεί να το ζήσετε (και) μέσα από το ThrakiSportS World Cup Prediction Game.

Τι είναι αυτό; Μια εφαρμογή στην οποία εσείς κάνετε τις προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα κάθε αγώνα, βαθμολογήστε και συγκρίνεστε με τους άλλους αναγνώστες και φίλους του ThrakiSportS.

Ήδη τριψήφιος πλέον αριθμός αναγνωστών και φίλων του ThrakiSportS έχουν εγγραφεί, δηλώνοντας συμμετοχή. Ιδιαίτερη η χαρά μας που ανάμεσα σε αυτούς είναι και αρκετά μεγάλα ονόματα από τον τοπικό αθλητισμό, που θέλησαν να λάβουν μέρος στο πρωτότυπο αυτό παιχνίδι.

Το παιχνίδι ξεκινά από το απόγευμα της Πέμπτης με το πρώτο ματς ανάμεσα σε Ρωσία και Σαουδική Αραβία και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 15 Ιουνίου με τον μεγάλο τελικό. Μέχρι τότε θα καλείστε να προβλέψετε το αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για κάθε σωστό αποτέλεσμα (νίκη της μιας ή της άλλης ομάδας ή ισοπαλία) θα κερδίζετε έναν πόντο. Για κάθε ακριβές σκορ, θα κερδίζετε δύο επιπλέον, άρα τρεις. Όταν έχετε βρει σωστό αποτέλεσμα αλλά όχι το σκορ, ωστόσο το έχετε προσεγγίσει πολύ, θα κερδίζετε μισό πόντο.

Οι πόντοι θα προστίθεται αυτόματα βάσει της εφαρμογής και αυτόματα θα υπάρχει μετά από κάθε ματς η νέα βαθμολογία στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game. Η οποία φυσικά θα αλλάζει μετά από κάθε αγώνα, μέχρι και τον μεγάλο τελικό.

Αυτός που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους θα είναι ο μεγάλος νικητής. Και το ThrakiSportS ετοιμάζει και για αυτόν αλλά και για τους αμέσως επόμενους στη βαθμολογία κάποια δωράκια, που σταδιακά ανακοινώνονται με ξεχωριστές αναρτήσεις.

Εσείς καλείστε να κάνετε τις προβλέψεις σας για κάθε αγώνα χωριστά. Μπορείτε να τις κάνετε όλες από τώρα ή μέχρι και λίγο πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Μόλις κλειδώσετε την πρόβλεψή σας, σας δίνετε η δυνατότητα να δείτε τις προβλέψεις και των άλλων συμμετεχόντων.

Συνεπώς, όπως περνά ο καιρός, θα έχει σημασία και η στρατηγική. Και το πιο ενδιαφέρον; Παίζοντας στο παιχνίδι, θα συγκρίνεστε και με τους υπόλοιπους Έλληνες παίκτες αλλά και με τους υπόλοιπους χρήστες σε όλον τον κόσμο, που ξεπερνούν αυτή τη στιγμή τους 100.000!!!

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό). Θα διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ και σε όσους αποδειχθούν σωστοί «μάντεις», ετοιμάζουμε και μερικά συμβολικά δωράκια.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ